Fölényes Fidesz győzelem - dr. Kovács Zoltán ismét a Parlamentben


2018-04-09 03:18:18  | cikk: HuHa  | 


Fölényes Fidesz győzelem - dr. Kovács Zoltán ismét a Parlamentben főképe
Dr. Kovács Zoltán és a Fidesz-KDNP magabiztos győzelmével zárult a 2018-as országgyűlési választás a Veszprém megyei 4. számú választókerületben. A politikus az adatok csaknem teljes feldolgozottságánál 59,14 százalékos eredményt ért el, a választópolgárok közül 27.559-en rá adták le voksukat, minden településen ő kapta a legtöbb szavazatot.
Az országgyűlési képviselő munkatársaival, támogatóival ünnepelte az eredményt késő éjjel. Hírportálunk érdeklődésére úgy fogalmazott, az elmúlt négy éves munka eredménye az, hogy ismét őt választották a szavazásra jogosultak.
-Jelentős számú szavazatot kaptam, köszönöm mindenkinek, aki engem támogatott! Azt hiszem, most már senki nem kérdőjelezheti meg sem az én, sem a Fidesz legitimitását.
Segítőivel, munkatársaival, támogatóival ünnepelt dr. Kovács Zoltán

A politikus úgy látja, az emberek megértették, az egyik legfontosabb dolog, hogy a családjuk biztonságban élhessen.
-Emellett értékelték a Fidesz családtámogatási politikáját is, megértették, hogy jól kormányoztunk, sok pozitívum történt az elmúlt években. Azokba a negatív kampányelemekbe pedig, amik megjelentek az ellenzék részéről a Fidesz irányába, belefáradtak az emberek.
Dr. Kovács Zoltán köszönetet mondott segítőinek, akik nagyon sokan voltak, és akik hozzásegítették a sikerhez. Felidézte, a kampány során mintegy húszezren támogatták és bármerre járt, az emberek többsége értékelte a munkáját, majd megköszönte a választópolgároknak a magas részvételt a referendumon.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!