Gőgös Zoltán jobb eredményt várt


2018-04-10 12:48:56  | cikk: HuHa  | 


Gőgös Zoltán jobb eredményt várt főképe
Budapesten az MSZP elnökségének társaságában várta a választási eredményeket Gőgös Zoltán, az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje vasárnap este, így tegnap telefonon kértük értékelésre. A politikus megerősítette korábbi szavait, miszerint az volt a lényeg, hogy sokan menjenek el szavazni, hiszen akkor lesz igazán elfogadható mindenki számára az eredmény. Elismerte, a kormány olyan felhatalmazást kapott, ami nagyon meggyőző.

-Így nem kérdőjelezhető meg a választópolgárok döntése. Gratuláltam dr. Kovács Zoltánnak és azt írtam neki, hogy az ország javára fordítsák ezt a nagy támogatottságot - közölte.

Gőgös Zoltán saját szereplésével kapcsolatban némi csalódást érez, hiszen mint mondta, négy év kemény munka után kissé gyengébb volt a támogatottsága. Hozzátette, általában a pártjától nagy különbséget nem tud hozni egy képviselőjelölt, ő ezúttal egy kicsit jobban szerepelt, de ez nem vigasztalja.

-Én amit lehetett megtettem a kampányban helyben és országosan is. Nincs ok magyarázkodásra, egyelőre ennyire futotta a mi pártszövetségünktől, igaz az MSZP-nek az előző időszakban voltak nehéz pillanatai, miniszterelnök-jelöltet váltottunk és ez nyilván nem tett jót. Az eredményt tudomásul kell venni és ebből kell tovább vagy újra építkezni. Sok mindenen el kell gondolkodni és rövid időn belül meg kell hozni a döntéseket a jövőről.

Az MSZP elnökhelyetteseként is tevékenykedő politikus megerősítette, a párt elnöksége lemondott és szerinte normális demokráciában ez így való. Az MSZP-ben most elindul egy tisztújítási folyamat, azzal a reménnyel, hogy rugalmas átmenettel egy új vezetés tovább tudja vinni a baloldal ügyét. Gőgös Zoltán hozzátette, ő maga nem kíván a továbbiakban semmilyen vezetői szerepet vállalni.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: MSZP
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-19 22:38:11

A kormánypártok támadást intéztek a jövő ellen