Győzelem a hazai szezonzárón


2018-04-10 17:12:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelem a hazai szezonzárón főképe
Győzelemmel búcsúzott a hazai pályától a Veszprém megyei első osztályú férfi bajnokságban szereplő Somló Hús KK gárdája. A pápaiak Simontornyával meccseltek az alsóház második körében.
A fiatalok és idősebb játékosok megfelelő elegyét képező csapat bár komolyabb célokat tűzött ki maga elé az indulásnál, mint ahol most tartanak, sajnos munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt szinte soha nem volt teljes a keret, így végül az ötödik helyen végeztek, az alapszakaszban, ami azt jelentette, hogy Tapolcával és Simontornyával játszanak oda-visszavágós rendszerben a helyosztókon. A Városi Sportcsarnokba ezúttal Simontornya látogatott, akiknek nem hagytak esélyt a vendéglátók és 19-13-as félidő után 41-31 arányban diadalmaskodtak.
- Kellemes, délutáni matiné jelleget öltött ez a bajnoki - értékelt a lefújás után Kapcsándi Zsolt. - Mindkét csapat inkább a támadásokra helyezte a hangsúlyt, a védekezésre kevesebb energiát fordított. Voltak szép megmozdulások, ahogy mondani szokás, a foglalkozás elérte célját, a játékosok mozogtak egy jót, a közönség pedig jól szórakozott.

Pápai gólszerzők:
Horváth Martin 12
Kapcsándi Kristóf 6
Horváth Péter 6
Sarus Ferenc 6
Kozma Sándor 6
Kapcsándi Zsolt 3
Bali Tamás 2

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-25 21:49:19

Pápai légtáncosok sikerei az Eb-n


ajánlott cikk főképe

2018-09-06 21:10:22

Elkezdődtek az ovis judo edzések


ajánlott cikk főképe

2018-11-11 18:44:03

Gyenge kezdés után sima győzelem


ajánlott cikk főképe

2018-07-08 14:31:06

Kosárlabda: A leköszönő edző folytatta volna a munkát