Az űrhajózás volt a témája a nemzetközi számítógépes rajzversenynek


2018-04-10 22:51:27  | cikk: Babos Petra  | 


Az űrhajózás volt a témája a nemzetközi számítógépes rajzversenynek főképe
Három korcsoportban, összesen 50 diák vett részt a Tarczy Lajos Általános Iskola nemzetközi számítógépes rajzversenyén. A járási megmérettetésre a város és környék általános iskoláiból is érkeztek tanulók, de neveztek külföldi tanulók is, akik interneten kapcsolódtak be a versenybe. Így a hetényi testvériskola tanulói, valamint a constanzai fiatalok is rajzoltak. A versenyt a 3-8. osztályosok számára szervezik meg évről évre nagy sikerrel, egyre több jelentkezővel - tudtuk meg Sashalmi Tamásné szervezőtől. A versenyen az Erkelből, a Szent Istvánból és a Tarczyból, de Kertáról, Csótról, Lovászpatonáról is érkeztek tanulók. 
A számítógépes rajzverseny témája az űrhajózás világnapjához kapcsolódott. Természetesen nem csupán a téma volt adott, hanem a méret is, valamint tartozott a rajzhoz egy felirat is, kötött betűtípussal, színnel, mérettel. A szervezők kérése az volt, hogy az elkészítéshez a résztvevők használják a rajzprogram eszközeit is.

A versenyen készült rajzokat a felkészítő tanárokból álló zsűri értékelte, figyelembe véve a kreativitást, a fantáziát, az esztétikát és a kivitelezést, azt, hogy az előírásoknak megfelelt-e a munka.
A legjobbak oklevélben és könyvjutalomban részesültek.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-21 21:31:52

Megérkeztek a makettek


ajánlott cikk főképe

2018-09-26 19:54:42

Kiadvány készül a helyi értékekről


ajánlott cikk főképe

2018-09-25 21:32:53

„Diákkatonák” versenye


ajánlott cikk főképe

2018-11-13 00:10:51

Településeket összekötő szövetség