Csak a gólkülönbség döntött


2018-04-12 06:43:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csak a gólkülönbség döntött  főképe
Ebben a tanévben is a Perutz sporttelep műfüves pálya adott otthont a középiskolás lány labdarúgó diákolimpia városi döntőinek. A bajnokság célja az volt, hogy eldöntsék, a 2017/2018-as tanévben melyik iskola csapata képviseli városunkat a megyei döntőn április 19-én Veszprémben. Öt középiskola csapata fogadta el a Városi Diáksport Bizottság invitálását, a végső győztest pedig csak a lőtt-kapott gólok összevetése után hirdették ki.
- Szemmel látható az a munka, amit a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál végeznek az edzők, évről-évre ügyesebbek a lányok, emelkedik a színvonal - mondta Koncz János, a bizottság középiskolai felelőse. - Nagyon szoros mérkőzések voltak, az első hely sorsa csak jobb gólkülönbséggel dőlt el a Petőfi Gimnázium javára, második a Türr Gimnázium, harmadik a Mező lett. Örülök, hogy a Petőfivel ismét eljuthatunk a megyei megmérettetésre, ahonnan tavaly sikerült továbbjutnunk az országosra, a cél idén is ez, meglátjuk hogy a lányok milyen napot fognak majd ki, mennyire lesznek erősek az ellenfelek.

A fiúk vetélkedését április 12-én rendezik.


Képek:


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


ajánlott cikk főképe

2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág