Költészet napi műsor az Ősi Kovács Alkotóműhely tolmácsolásában | Pápa Ma

Költészet napi műsor az Ősi Kovács Alkotóműhely tolmácsolásában


2018-04-12 07:40:01  | cikk: Babos Petra  | Április 11-e a költészet napja. Ennek kapcsán számos rendezvényt szerveztek ma városunkba. A Jókai Mór Városi Könyvtár tavaly az Ősi Kovács Alkotóműhelyt kérte fel, hogy költészet napi műsorral örvendeztessék meg a pápaiakat. A tavalyi év sikeren felbuzdulva, idén is őket hívták meg a könyvtár olvasótermébe.
A program elején Kerecsényi Zoltán városi képviselő köszöntötte a megjelenteket, emlékeztetve a pápaiakat, hogy az alkotóközösség nem először jár Pápán, már a tavalyi költészetnapján is adtak műsort. Kerecsényi Zoltán bemutatta azt az ajánlásával ellátott verses antológiát, amelyet az elmúlt egy esztendő során a pápai könyvtár adott közre a Műhely tagjainak alkotásaiból.
Ezt követően a megjelentek az Ősi Kovács Alkotóműhely összeállítását hallhatták. A zenés-verses ünnepi műsorban elsősorban az alkotóműhely tagjainak írásait hallhatták az egybegyűltek.
Erdődi Maya versíró elmondta, nagy öröm számukra, hogy idén ismét Pápára látogathattak a költészet napján.
-Az Ősi Kovács Alkotóműhely kilenc taggal érkezett Pápára. 14 éve működik az alkotóműhely, amely idő alatt sok szereplésen vagyunk már túl, melynek során összekovácsolódtunk. Az alkotóműhely tagjai írók, költők, festők, művészek, vagyis bárkit örömmel fogadunk - mondta el a versíró.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-24 21:22:14

Ötvenkét facsemetét ültetnek a borsosgyőri főutcára


2018-05-02 23:56:19

Alfa Romeók foglalták el a Malom-tavat egy napra


2018-04-12 22:22:43

Kávészünet a költészet napján


2018-07-09 20:13:20

Jótékonysági koncert a templomért