Platánfa ültetés a Kisligetben


2018-04-12 15:34:16  | cikk: Babos Petra  | 


Platánfa ültetés a Kisligetben főképe
A közelgő Föld napja alkalmából már évek óta a Cargill Takarmány Zrt. pápai telephelyének több önkéntese megtisztítja a Kisligetet és környékét.
Schlechtné Kósi Ildikó, a Cargill Takarmány Zrt. pápai takarmánygyártó üzemének termelési vezetője elmondta, cégük egyik programja a társadalmi felelősségvállalás, s ennek keretében minden dolgozónak évente kell önkéntes feladatot ellátnia. A kezdeményezés kiegészítéseként a környékbeli lakókat is értesítették, de csatlakoztak a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Érdekképviseleti Egyesületének tagjai és a Pápai Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola öko csoportja is. Remélik, a sikeres kezdeményezésnek lesz folytatása a jövőben, s még többen csatlakoznak hozzájuk.
A cég idén három darab platánfát is vásárolt, amelyet a mai napon elültettek a kis parkban.
A lelkes önkéntesek levágták a vadhajtásokat a fák tövéből és a borostyánokat, összegereblyézték a lehullott faleveleket, s a szemetet is összegyűjtötték.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!