A Közgáz jutott a megyeire | Pápa Ma

A Közgáz jutott a megyeire


2018-04-12 16:39:56  | cikk: Haraszti Gábor  | A megyei első és alsóbb osztályban futballozó vagy nagypályás pontvadászatban nem szereplő középiskolások részvételével rendezték meg a Sportcsarnok melletti műfüves pályán az idei tanév városi diákolimpia döntőjét. A bajnokságra mind a hat középiskola elfogadta a meghívást, melyek két hármas csoportban játszották a mérkőzéseket, ahonnan az első és második helyezettek keresztbejátszottak, a vesztesek a bronzmeccsen, a győztesek a döntőben ismét pályára léptek. A meccsek idén is szoros eredményeket hoztak, az egyik csoportban például a több lőtt gól döntött az elsőségről, végül úgy alakult, hogy a fináléban Közgáz és a Petőfi párharcából előbbi jött ki jobban, 2-1-re nyertek Tóth Ferenc tanítványai, akik így részt vehetnek az április 19-ei, veszprémi megyei döntőn.
- Le a kalappal a fiúk előtt, hiszen teljes erőbedobással küzdöttek, egy cserével is meg tudtuk nyerni a tornát - értékelt az eredményhirdetés után Tóth Ferenc, a Közgáz testnevelője. - Motiváltan, jól futballoztak, és örülök, hogy volt bennük annyi tartalék, hogy a döntőben is jobbnak bizonyuljanak. A csoportban a Petőfit és a Refit megelőzve első helyen végeztünk, aztán a Türr legyőzésével a döntőbe kerültünk, ahol egy kiélezett, izgalmas 2x10 percet játszhattunk. Nem tudom megmondani, mire lehetünk képesek a megyein, három éve már sikerült eljutnunk az országosra, idén is örülnénk ennek.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-08 11:51:47

Bemutatkozott a Pápai Judo Akadémia


2018-04-15 18:47:13

Ismét pont nélkül zárt idegenben a Perutz


2018-05-25 20:44:20

Kétgólos pápai siker a hazai szezonzárón


2018-05-10 06:57:06

Ötödik sikerüket aratták