Utánpótlás labdarúgás: Egy győzelem, egy döntetlen


2018-04-14 19:01:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Utánpótlás labdarúgás: Egy győzelem, egy döntetlen főképe
Az U12-es és U13-as utánpótlás labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club a szombathelyi illetőségű Király Szabadidősport Egyesületet fogadta a stadion műfüves pályáján. Az U12-es pontvadászat középmezőnyében szereplő hazaiak győzelmi esélyekkel készülhettek a 12 csapatos mezőny 10. helyezettje ellen. Meg is voltak a lehetőségek a három pont itthon tartására, sajnos a legnagyobb ziccerek is kimaradtak, így nem láthattak gólt a kilátogatók. Az U13-asok viszont érvényesítették a tabellán látható hat helyes különbséget és 5-0-s győzelem tudatában vonulhattak az öltözőbe. Hazai részről Ruzsás Dávid duplázott, mellette Farkas Bence, Szabó Balázs és Tóth Attila is betalált.
- Itthon mintha be lennénk oltva a góllövés ellen - utalt az U12-es csapat helyzetkihasználására Horváth Imre, a gyerekek edzője. - Ősszel nyertünk 3-2-re, akkor is nehéz dolgunk volt, ahogy ma is. Domináltunk, gólhelyzeteket alakítottunk ki, talán az izgulás, a kapkodás okozhatja a kapu előtti dekoncentrációt. Az U13-as gárda is nehezen lendült bele a meccsbe, 0-0-val fordultunk aztán húsz perc alatt ötöt lőttünk, ami annak köszönhető, hogy feljavult a helyzetkihasználásunk és azt a játékot játszottuk, amit kértem.

PELC U12 - Király SZE 0-0

PELC U13 - Király SZE 5-0 (Gsz.: Farkas, Ruzsás 2, Szabó, Tóth)

Képek:


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


ajánlott cikk főképe

2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág