Ismét járható a Pápa Kéttornyúlak közötti út


2018-04-15 13:17:15  | cikk: HuHa  | 


Ismét járható a Pápa Kéttornyúlak közötti út főképe
Péntektől ismét lehet közlekedni a Pápa és Kéttornyúlak közötti útszakaszon. Az elmúlt két hétben az útfelújítás egyik munkafázisa tette szükségessé a teljes útzárat, ezzel végeztek a kivitelezők, így az utat ismét megnyitották a járművek előtt.

A munkák tovább folytatódnak

A két kilométeres szakasz még nincs teljesen kész, a további munkálatokhoz szakaszos, félpályás lezárást még alkalmaz majd a kivitelező, de várhatóan teljes lezárásra már nem szükség. A munkák a Pápa-Dáka közötti útburkolat teljes felújítása részeként zajlanak, a több mint öt kilométeres szakasz várhatóan a nyár elejére készül el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-29 19:53:57

A Család- és Gyermekjóléti Központ éves szakmai tanácskozása


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 20:38:40

Egy csodálatos dolog elején vagyunk, és remélem, a többség látja, hogy most már van mit megvédenünk - Huth Gergely a Polgári Körben


ajánlott cikk főképe

2019-01-24 19:35:23

Elköszöntek Gangler Lászlótól a Honvéd Bajtársi Klubban


ajánlott cikk főképe

2019-06-13 21:13:07

Kép a cserépen


PÁPA időjárás