Ismét járható a Pápa Kéttornyúlak közötti út | Pápa Ma

Ismét járható a Pápa Kéttornyúlak közötti út


2018-04-15 13:17:15  | cikk: HuHa  | Péntektől ismét lehet közlekedni a Pápa és Kéttornyúlak közötti útszakaszon. Az elmúlt két hétben az útfelújítás egyik munkafázisa tette szükségessé a teljes útzárat, ezzel végeztek a kivitelezők, így az utat ismét megnyitották a járművek előtt.

A munkák tovább folytatódnak

A két kilométeres szakasz még nincs teljesen kész, a további munkálatokhoz szakaszos, félpályás lezárást még alkalmaz majd a kivitelező, de várhatóan teljes lezárásra már nem szükség. A munkák a Pápa-Dáka közötti útburkolat teljes felújítása részeként zajlanak, a több mint öt kilométeres szakasz várhatóan a nyár elejére készül el.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-13 21:46:49

Az ifjúsági néptánc fővárosa volt Pápa


2018-04-19 22:41:32

Regionális szövegszerkesztési verseny a Közgázban


2018-06-28 21:51:37

Városi delegáció látogatott Viskre


2018-03-28 22:32:02

Átadták a pápai Szolgáltató Központot