Ismét járható a Pápa Kéttornyúlak közötti út


2018-04-15 13:17:15  | cikk: HuHa  | 


Ismét járható a Pápa Kéttornyúlak közötti út főképe
Péntektől ismét lehet közlekedni a Pápa és Kéttornyúlak közötti útszakaszon. Az elmúlt két hétben az útfelújítás egyik munkafázisa tette szükségessé a teljes útzárat, ezzel végeztek a kivitelezők, így az utat ismét megnyitották a járművek előtt.

A munkák tovább folytatódnak

A két kilométeres szakasz még nincs teljesen kész, a további munkálatokhoz szakaszos, félpályás lezárást még alkalmaz majd a kivitelező, de várhatóan teljes lezárásra már nem szükség. A munkák a Pápa-Dáka közötti útburkolat teljes felújítása részeként zajlanak, a több mint öt kilométeres szakasz várhatóan a nyár elejére készül el.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-21 14:53:48

Vetélkedő a paraszti társadalom felszámolásáról a Mezőben


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 19:50:01

Újabb fejlesztések a pápai kórházban


ajánlott cikk főképe

2018-10-23 23:00:49

1956 arra emlékeztet bennünket, hogy szabadságunkat és önrendelkezési jogunkat tartsuk többre mindennél - városi megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján


ajánlott cikk főképe

2018-11-29 21:50:19

Fontos beszámolók a képviselő-testület asztalán


PÁPA időjárás