300 diák a medencében | Pápa Ma

300 diák a medencében


2018-04-17 10:46:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 14 egyesület 300 úszójának részvételével a Várkertfürdő medencéje adott otthont az Úszósuli körverseny harmadik fordulójának. A megmérettetés célja ezúttal is az volt, hogy a Veszprém és Vas megyei megyei egyesületek, úszóiskolák úszóit a versenyezési lehetőségen keresztül sikerélményhez juttassák. Ennek érdekében az aktuális korosztályos ranglistán, az aktuális versenyszámban, az első húsz között szereplő úszók szereplésére versenyen kívüli indulást biztosítottak a szervezők. Az érdeklődés ezúttal is rendkívül nagy volt, hiszen a versenybizottság 800-nál is több rajtot regisztrált - tudtuk meg Babai Gergőtől, a Pápai Úszó Sportegyesület edzőjétől.
- Erre a fordulóra pápai színekben 24-en álltak rajtkőre, szereplésükkel rendkívül elégedett vagyok, hiszen kilenc arany-, nyolc ezüst és hét bronzérmet szerezve a klubok összevetésében az ötödik helyen végeztünk, megelőzve például a Veszprémet vagy épp a Szombathelyi VSC-t. Kicsit változtattunk a struktúrán, a picik a délelőtti, a nagyobbak a délutáni programban jutottak szereplési lehetőséghez, ami bevált, hiszen a hazai sportolók közül szinte kivétel nélkül mindenki egyéni csúcsot úszott. A kicsiknél a legeredményesebb versenyzőnk a 2011-es születésű Bérczy Bendegúz lett, aki egy arany- és két ezüstéremmel gazdagította éremgyűjteményét, de a 2002-es Horváth Rebeka teljesítménye is megsüvegelendő, aki négy első helyet gyűjtött.

Részletes eredmények ITT!

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-20 16:41:04

A mozgást népszerűsítették


2018-03-23 10:20:51

Emlékfutást szervez a Református Gimnázium


2018-05-28 16:05:44

Győztes meccsen debütált a fiatal kapus


2018-04-24 13:32:17

Több helyszínen is helytálltak tollaslabdázóink