300 diák a medencében


2018-04-17 10:46:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


300 diák a medencében főképe
14 egyesület 300 úszójának részvételével a Várkertfürdő medencéje adott otthont az Úszósuli körverseny harmadik fordulójának. A megmérettetés célja ezúttal is az volt, hogy a Veszprém és Vas megyei megyei egyesületek, úszóiskolák úszóit a versenyezési lehetőségen keresztül sikerélményhez juttassák. Ennek érdekében az aktuális korosztályos ranglistán, az aktuális versenyszámban, az első húsz között szereplő úszók szereplésére versenyen kívüli indulást biztosítottak a szervezők. Az érdeklődés ezúttal is rendkívül nagy volt, hiszen a versenybizottság 800-nál is több rajtot regisztrált - tudtuk meg Babai Gergőtől, a Pápai Úszó Sportegyesület edzőjétől.
- Erre a fordulóra pápai színekben 24-en álltak rajtkőre, szereplésükkel rendkívül elégedett vagyok, hiszen kilenc arany-, nyolc ezüst és hét bronzérmet szerezve a klubok összevetésében az ötödik helyen végeztünk, megelőzve például a Veszprémet vagy épp a Szombathelyi VSC-t. Kicsit változtattunk a struktúrán, a picik a délelőtti, a nagyobbak a délutáni programban jutottak szereplési lehetőséghez, ami bevált, hiszen a hazai sportolók közül szinte kivétel nélkül mindenki egyéni csúcsot úszott. A kicsiknél a legeredményesebb versenyzőnk a 2011-es születésű Bérczy Bendegúz lett, aki egy arany- és két ezüstéremmel gazdagította éremgyűjteményét, de a 2002-es Horváth Rebeka teljesítménye is megsüvegelendő, aki négy első helyet gyűjtött.

Részletes eredmények ITT!

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-14 12:46:22

Tovább a megkezdett úton - sikeres volt a pápai utánpótlásév


ajánlott cikk főképe

2018-10-01 17:12:07

Kispályás foci: A Valkon Sector és a Concordia vezet


ajánlott cikk főképe

2018-08-01 20:03:25

Szurkolói ankét


ajánlott cikk főképe

2018-10-09 10:19:32

Gólarányt javított az U14