Elvárás a Dunaharaszti ellen a három pont


2018-04-20 13:50:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Elvárás a Dunaharaszti ellen a három pont főképe
Kevesebb hiba, jobb helyzetkihasználás reményében lép pályára szombaton délután a Perutz FC, Marton Miklós csapata azzal a Dunaharasztival találkozik, mely még nem nyert idén, így csakis a győzelem számít elfogadható eredménynek a Perutz stadionban.
Ismét elsősorban maguknak köszönhetik a pápaiak, hogy a 23. fordulóban - negyedjére is a szezonban - pont nélkül vonultak a vendég öltözőbe, hiszen a BKV Előre ellen egygólos előnyben újfent megvoltak a lehetőségek eldönteni a három pont sorsát, végül a ziccerek kimaradtak, amit az ellenfél - a védelem asszisztálása mellett - meg is büntetett.
- Mindjárt a meccs elején büntetőt rúghatott az ellenfél, ami kimaradt, és abban bíztam, hogy ez lendületet ad a csapatomnak, sajnos nem így lett - emlékezett Marton Miklós a BKV ellen látottakra. - 0-1-et követően a szünet után a kezünkben volt a döntés, ám ahogy oly sokszor tavasszal, most is kihagytuk a ziccert. Ami pedig ezután következett, azt jobb elfelejteni, talán serdülő meccsen látni olyan gólokat, amiket kaptunk.
Április 21-én, szombaton 16 óra 30 perces kezdéssel a tabella 11. helyén álló Dunaharaszti látogat a pápai stadionba, mely nincs jó formában, tavasszal három döntetlen mellett négy vereséget tud felmutatni.
- Ősszel fegyelmezett, taktikus játékkal megérdemelten nyertünk, sőt a helyzetek alapján nagyobb is lehetett volna a különbség úgy, hogy Hanzl kiállítása miatt húsz percet emberhátrányban futballoztunk - idézte fel az odavágót Marton edző. - Ebből természetesen nem szabad kiindulni, ahogy az idény során mindig, most is nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Pest megyeiek is előbb-utóbb el fogják kapni a fonalat. A siker kulcsa ezúttal is a jó védekezés és helyzetkihasználás lehet. A mi dolgunk az, hogy maximálisan felkészüljünk belőlük, és mindenki odategye magát. Szinte a legerősebb keret áll rendelkezésemre, mindenképp győzelemre törekszünk.
A pápaiaknál Nagy Bálint öt sárga lapja miatt, Hanzl Máté sérülés miatt biztosan kihagyja a bajnokit.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-10 10:24:35

Őszi tagfelvétel a Hét Csillag Egyesületnél


ajánlott cikk főképe

2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


ajánlott cikk főképe

2018-11-11 16:56:18

Kiütéses idegenbeli Perutz siker


ajánlott cikk főképe

2018-10-27 18:44:19

Esőben is aktívan - Országfutás Pápán