Föld napja a katolikus iskolában


2018-04-22 10:39:33  | cikk: Babos Petra  | 


Föld napja a katolikus iskolában főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola egész évben szervez olyan programokat, amely a környezetvédelemmel kapcsolatos. A Föld napjához kötődően játékos délelőttöt tartottak, amelynek hét helyszíne volt.
Tóthné Kőszegi Anita, a felső munkaközösség vezetője elmondta, a diákok választhattak a feladatok között. Voltak csapatversenyek, környezetvédelmi totók, fizikai és kémiai kísérletek, de tanulhattak dalokat és kézműveskedhettek is. Néhány tanuló pedig húsmentes ételeket készített. Természetesen az iskola környékén és a Várkertben szemetet is szedtek a diákok - mondta a tanárnő, majd hozzátette, a programokat mindig úgy állítják össze, hogy azok színesek, érdekesek legyenek a tanulók számára. Egész évben tisztasági verseny van az iskolában, ami azt jelenti, hogy a termek és szekrények tisztaságát ellenőrzik. Évente egyszer papírgyűjtést is szerveznek, de idén elemgyűjtés is volt már, és műanyagkupakokat is hoztak a gyerekek, amit jótékonysági célokra ajánlottak fel.
A tanulók jól érezték magukat a délelőtti programon, miközben sok új ismeretet is szereztek.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-13 14:30:28

Elkezdődött a Napsugár Bölcsőde felújítása


ajánlott cikk főképe

2018-08-15 22:30:31

A zsidó gasztronómia sajátosságairól


ajánlott cikk főképe

2018-05-07 23:08:41

Hasznosítsd újra! - Ökotalálkozó a Weöresben


ajánlott cikk főképe

2018-05-05 01:23:56

Kitüntetett pápai lánglovagok