Továbbra is veretlen az U19


2018-04-25 15:41:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Továbbra is veretlen az U19 főképe
Jó formában, a Gyirmót elleni idegenbeli rangadó megnyerése után győzelmi esélyekkel várta az U19-es lány labdarúgó bajnokság hétközi játéknapját a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata. Pődör Ákos tanítványainak idei teljesítményére nem lehet panasz, tavasszal hat győzelem, egy döntetlen volt a mérlegük. A Puskás ellen az első félidő derekára Varga Kata duplájával kétgólos előnybe került a PELC, melyet sikerült a szünetig megőrizni. A folytatásban is a hazaiak domináltak, sikerült ráerőltetni játékukat az ellenfélre, így folyamatosan veszélyben volt a felcsúti kapu. Nemcsak a kezdő játékosok, de a csereként pályára lépők is sokat tettek hozzá a végül magabiztos, nyolcgólos győzelemhez.

PELC U19 - Puskás Akadémia 8-0 (2-0) Gsz.: Varga 2, Pődör, Beimli 2, Sári 2, Csébi

Pődör Ákos: Végig fegyelmezetten, a megbeszélteknek megfelelően játszottak a lányok, az első félidőben a kialakított helyzetekből csak kettőt sikerült értékesíteni, a második játékrész elején viszont két gyors góllal eldőlt a három pont sorsa. A győzelem mellett külön öröm számomra, hogy Sári Leila, aki első meccsét játszotta ebben a csapatban a padról beszállva két gólt lőtt, Csébi Luca pedig második találkozóján szintén feliratkozott a gólszerzők közé.

A bajnokság következő fordulójában a Balatonfüreddel találkozik a PELC.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-23 11:16:15

Kis Károly Emléknap Veszprémben


ajánlott cikk főképe

2018-06-04 15:37:16

Siker az idényzárón


ajánlott cikk főképe

2018-08-14 11:00:13

Edzőtáborban is készül az utánpótlás


ajánlott cikk főképe

2018-07-08 19:28:37

Perutz FC: Vereség az első felkészülési meccsen