Megint kikapott idegenben a Perutz FC


2018-04-28 18:46:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megint kikapott idegenben a Perutz FC főképe
A kiesés elől menekülő Csorna otthonában folytatta az NB III-as labdarúgó bajnokságot a Perutz FC. Marton Miklós együttese azzal a nem titkolt céllal utazott soron következő ellenfeléhez, hogy tavasszal végre idegenben is pontot, pontokat szerezzen, hiszen az idei négy vendégjátéka kivétel nélkül vereséggel ért véget. Nem számíthatott ugyanakkor könnyű 90 percre a Pápa, hiszen a múlt héten a Veszprémet legyőző csornaiak minden lehetőséget igyekeznek megragadni, hogy elkerüljenek a kiesőzónából. Pápai oldalon Hanzl Máté és Skriba Máté hiányzott, a mieink a Sánta - Bohner, Császár, Kozma, Böröczky - Somogyi, Baldauf, Jurik, Németh L., Nagy B. - Szabó Zs. kezdővel vágtak neki a szombati találkozónak. Nem láthattak gólt az első félidőben a kilátogató nézők, kevés veszélyes szituáció alakult ki a kapuk előtt. A második játékrészben sem változott a játék képe, egészen az 56. percig, amikor egy lekészített lövésből Czanik Károly megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Alig telt el negyed óra, amikor megduplázta előnyét a Csorna, egy szögletet a hosszún érkező Hajba Tamás bólintott a kapuba 2-0. A hátralévő időben nem változott az eredmény, a Perutznak nem volt esélye még a pontszerzésre sem. A találkozó góljait IDE kattintva tekinthetik meg. 

NB III, nyugati csoport 25. forduló
Csornai SE - Pápai Perutz FC 2-0 (0-0) Gsz.: Czanik, Hajba

Marton Miklós: Teljesen megérdemelten nyert a Csorna. Ismét nem koncentráltunk eléggé, sem védekezésben, sem támadásban nem tudtunk felnőni a feladathoz, ellenfelünk pedig a kevés helyzetével jól sáfárkodott. Rossz passzban vagyunk, bízom benne, hogy minél előbb kilábalunk a gödörből és megindulunk felfelé.

Csornai SE: Dénes - Kelemen, Litresics, Nagy Sz., Hajba, Füredi (Pataki 89), Kerékgyártó, Czanik, Csikós, Simon A. (Kovács 69), Németh B. (Serfőző 52), vezetőedző: Takács Gábor.

Pápai Perutz FC: Sánta - Bohner, Császár, Kozma, Böröczky (Szedlacsek 80) - Somogyi, Baldauf (Iványi 71), Jurik, Németh L., Nagy B. - Szabó Zs. vezetőedző: Marton Miklós.

A bajnokság a Veszprém elleni megyei rangadóval folytatódik, melyet május 5-én, szombaton 17 órai kezdéssel játszanak a Perutz stadionban.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-21 16:53:58

Kilenc ember ellen nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 10:59:14

Rozmán László: Csak előre tekintünk


ajánlott cikk főképe

2018-09-16 19:34:32

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-09-10 13:42:04

Magyar Kupa: Hévízre utazik a Perutz