Közel állt a bravúrhoz a Bakonyerdő Pápa


2018-05-02 12:43:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közel állt a bravúrhoz a Bakonyerdő Pápa főképe
Egy sikeres, szombathelyi kirándulás után (20-37) a Bakonyerdő Pápa az NB II-es kézilabda bajnokság élmezőnyéhez tartozó Várpalotát látta vendégül. A vendéglátók ősszel 28-21-re alulmaradtak, így esély kínálkozott a visszavágásra. Szerencsére a Szombathely ellen látott jó formát hazai közönség előtt is ki tudta vinni a pályára a Pápa, az első félidőben végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. 11-12-es első játékrész után egészen a 45. percig partiban voltak Bors Martinék, ekkor azonban a fáradtság okozta hibákat kihasználták a palotaiak és háromgólos előnyt szereztek. Az utolsó tíz percben nem tudott válaszolni a vendég gólokra a Bakonyerdő, mely a látottak alapján kissé túlzó, nyolcgólos vereséget szenvedett.

Bakonyerdő Pápa - Várpalotai BSK 16-24 (11-12)

Kapcsándi Zsolt: NB II-es szinten ez egy magas színvonalú találkozó volt, nagy taktikai csata. Jól küzdöttünk, mindent megtettünk aztán sajnos az utolsó 15 percre elfáradtunk. A végén kockáztatnunk kellett, ami nem jött be, ettől függetlenül dicséret illeti a játékosaimat.

A bajnokság az Alba-MÁV Előre otthonában folytatódik.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-16 20:21:25

Ismét munkába álltak kézilabdázóink


ajánlott cikk főképe

2018-09-23 18:33:20

Magyar Kupa: A hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-09-16 19:34:32

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-07-05 13:24:21

Sportnapközis tábor