Fúvós verseny az Allegro ünnepi hetén


2010-05-14 09:35:39  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Fúvós verseny az Allegro ünnepi hetén főképe
A héten ünnepli az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 10 éves fennállásának évfordulóját, s ez alakalomból egész héten versenyek várták a növendékeket a Pedagógus Művelődési Házban.
- Ma délutánra egy házi fúvós versenyt írtunk ki, melyre 20 diák nevezett be. Kötelező anyag itt sem volt, hasonlóan a keddi zongoraversenyhez. Négy hangszeren játszottak a versenyzők, fuvolán, furulyán, trombitán és saxofonon. Mindenkinek 2-2 különböző karakterű darabot kellett előadnia a háromtagú zsűri előtt, melyben Orosz Árpád, Bunda József (tanárok) és jómagam kaptunk helyet- mondta el Szili Gabriella, az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatónője.
Az Allegro hét a szombati gálaműsorral zárul, melyet a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában tartanak 17 órától.
Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.

Az eredmények a következőképpen alakultak:

Furulya:
3 arany, 1 ezüst az előképzősöknél
Arany  fokozat: Bajner Katalin, Fuchs Máté és Staub Ádám

1. osztály: 1 ezüst
2. osztály: 2 arany: Buda Laura és Soós Flórián
3. osztály: 1 ezüst


Saxofon:
1 bronz
1 arany fokozat: Havasi Gábor (továbbképzős)

Trombita:
1 ezüst
1 arany: Papp Anna

Fuvola:
5 ezüst, 1 bronz
1 arany: Selmeczi Anna


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet