Kasszából lopott pénzt


2018-05-04 08:33:45  | cikk:  | 


A pápai rendőrök három órán belül elfogták az étteremből pénzt lopó homokbödögei férfit.

Egy pápai vendéglátóegység tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre 2018. május 2-án 12 óra körül, hogy az étterem kasszájából valaki eltulajdonított több tízezer forintot.

A nyomozók adatgyűjtése során egy 28 éves homokbödögei lakos került a rendőrség látókörébe, aki korábban már dolgozott alkalmazottként a vendéglőben. A rendőrök a bejelentést követő három órán belül a helyi buszpályaudvaron igazoltatták a férfit, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. Elmondása szerint áprilisban és májusban már két alkalommal is járt a vendéglátóegységben és összesen közel kétszázezer forintot tulajdonított el.

A 28 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-01 10:05:07

Gumiabroncsokat és felniket lopott


ajánlott cikk főképe

2018-10-18 16:19:53

Fontos, hogy jól lásson és jól látszódjon!


ajánlott cikk főképe

2019-01-09 07:57:13

Hat baleset az év első hetében


ajánlott cikk főképe

2018-12-05 17:08:37

Gyalogoselütés szemtanúit keresi a rendőrség