Rózsaültetés


2018-05-07 13:26:52  | cikk:  | 


Rózsaültetés főképe
A ballagás szimbolikus jelentéssel bír: a végzősök nemcsak iskolájuktól vesznek búcsút, hanem eddigi életüktől is, számukra ez egy korszak lezárása. A PSZC Acsády Ignác Szakképző Iskolájának öko munkacsoportjának kezdeményezésére rózsatöveteket vásároltunk, amelyeket 2018. április 23-27-e között a kilenc végzős osztály képviselői osztályfőnökükkel közösen elültettek az intézmény előkertjében.

Szeretnénk hagyományt teremteni a kezdeményezésből. Mivel iskolánk 2016 óta ökoiskola címmel bír, minden év áprilisában a ballagáshoz kapcsolódóan egy-egy új növénnyel gazdagítjuk majd környezetünket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Nem szeretem a rózsaszínt. A meleget sem.
Pedig kánikula lesz. De csapatnak márpedig lenni kell! Akkor gyerünk!
Kés, deszka, kanál, fűszerek. Terítő, virág. Virág? Hm.
Pisti jön és elfuvaroz. Fát hasogat, tüzet gyújt, bográcsot állít. Kincs a segítsége.
A padtársak: kolléga...

2019-07-23 16:28:39

Egy főzőverseny margójára


PÁPA időjárás