Zenés-verses teadélután a Tarczyban


2018-05-07 13:47:33  | cikk: Babos Petra  | 


Zenés-verses teadélután a Tarczyban főképe
A hagyományokhoz hűen idén is megszervezte a Tarczy Lajos Általános Iskola a zenés-verses irodalmi teadélutánt a jelenlegi és volt tanítványainak. A programra idén is nagy volt az érdeklődés, sok tanuló és szülő, nagyszülő vett részt rajt.
Lombosi Anikó szervező elmondta, a rendezvény célja a közös együttlét, az, hogy szülő, gyermek és pedagógus verseket olvasson és hallgasson, miközben finom sütit ehet és teát ihat.
-Évről évre nagyon népszerű ez a program, nagy örömünkre idén is voltak öregdiákjaink, akik szívesen jöttek vissza alma materükbe, hogy megörvendeztessék a közönséget verseikkel. Ebben az évben 35 diák és szülei mondtak verset- tudtuk meg Lombosi Anikótól, aki hozzátette, az ötödik éve megrendezett programon olyan tanulók is szavalhatnak, akik nem versenyző típusok.
A teadélutánon a verseket a zenével fuvolán Gáncs Luca Panna és Nehéz Júlia Johanna kötötték össze.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!