Megtisztították a Huszár Közösségi Ház környékét


2018-05-07 21:32:23  | cikk: Babos Petra  | 


Megtisztították a Huszár Közösségi Ház környékét főképe
A Közösségek Hetét a Cselekvő közösségek - aktív közösségi szerepvállalás kiemelt projekt keretei között a Szabadtéri Néprajzi Múzeum - Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. és az Országos Széchényi Könyvtár konzorciuma hirdette meg.
Kocsis Gyula közösségfejlesztési csoportvezető elmondta, Pápa is csatlakozott a rendezvényhez, így városunkban három programot valósítanak meg a projekt keretében.
-A Közösségek Hete programsorozat tavaly indult első ízben, de a nagy sikereken felbuzdulva, idén is csatlakoztunk. Az első program a hulladékgyűjtés, amely a Huszár Közösségi Ház környékén zajlik. Úgy gondoltuk, hogy mivel nekünk sok kisközösségünk székhelye a közösségi ház, így ennek környékét tisztítjuk meg a szeméttől. Az akcióban öt kisközösségünk képviselői vettek részt nagy lelkesedéssel - tudtuk meg Kocsis Gyulától.
A rendezvénysorozat szerdán folytatódik a JMSZK alkotó kisközösségeinek évadvégi kiállítás megnyitójával a színházépület emeleti előterében.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-21 09:18:56

Nyílt nap a Magyar Közútnál


ajánlott cikk főképe

2018-08-08 16:22:25

Közlemény forgalomkorlátozásról


ajánlott cikk főképe

2018-06-16 14:26:30

Szakmai nap a tehetséggondozás és a kreativitás jegyében az óvónőknek


ajánlott cikk főképe

2018-07-22 20:08:52

Fantasztikus fúvós finálé