Hét baleset az elmúlt héten


2018-05-09 16:21:30  | cikk:  | 


Hét baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. április 30. és 2018. május 6. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hét közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Öt baleset Pápán, a további két esemény Csóton és Pápateszéren következett be. A balesetek közül kettő járt személyi sérüléssel, amelyek során egy kerékpáros, valamint egy gyalogos szenvedett könnyű sérüléseket.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásához többek között az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet, a szabálytalan kanyarodás és a megfelelő oldaltávolság hiánya vezetett.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és körültekintéssel közelítsék meg, valamint legyenek figyelemmel a jó idő beköszöntével megnövekedett kerékpáros és motorkerékpáros forgalomra!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-17 11:10:05

Szétbontották a lopott robogót


ajánlott cikk főképe

2018-12-18 13:48:43

Az együttműködést értékelték


Járművezetés ittas állapotban vétség miatt indult eljárás egy 25 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint a helyi férfi 2018. március 25-én 18 óra 43 perckor személygépkocsival közlekedett Pápa egyik utcájában. Haladása során...

2018-11-19 10:46:07

Balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről


ajánlott cikk főképe

2019-01-17 10:28:46

Hat baleset az elmúlt héten