Hét baleset az elmúlt héten


2018-05-09 16:21:30  | cikk:  | 


Hét baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. április 30. és 2018. május 6. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hét közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Öt baleset Pápán, a további két esemény Csóton és Pápateszéren következett be. A balesetek közül kettő járt személyi sérüléssel, amelyek során egy kerékpáros, valamint egy gyalogos szenvedett könnyű sérüléseket.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásához többek között az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet, a szabálytalan kanyarodás és a megfelelő oldaltávolság hiánya vezetett.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és körültekintéssel közelítsék meg, valamint legyenek figyelemmel a jó idő beköszöntével megnövekedett kerékpáros és motorkerékpáros forgalomra!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-18 09:13:27

Egy jelzőtábla rongálóját keresi a rendőrség


A pápai rendőrök elfogtak egy külföldi elfogatóparancs hatálya alatt álló helyi férfit.

A 23 éves helyi lakost 2018. augusztus 22-én délelőtt igazoltatták a pápai rendőrök, amelynek során megállapították, hogy az osztrák hatóságok vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt kiadatási...

2018-08-24 09:57:10

Külföldi hatóság körözte


ajánlott cikk főképe

2018-05-10 17:05:49

BikeSafe regisztráció Pápán


Büntető-és szabálysértési eljárás is indult a 26 éves lovászpatonai férfi ellen. A Lovászpatonán szolgálatot teljesítő körzeti megbízottak 2018. augusztus 28-án este egy bukósisak nélkül közlekedő segédmotor-kerékpárost igazoltattak. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy...

2018-08-30 10:00:30

Ittasan, engedély és bukósisak nélkül motorozott