Lezárt akta: Telefont akart lopni


2018-05-09 16:31:23  | cikk:  | 


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy lopás kísérlete miatt folytatott nyomozást. A nyomozás adatai szerint egy 35 éves mezőlaki tartózkodási helyű, magyar/román kettős állampolgárságú férfi 2018. április 22-én délután két fiatal nőt kezdett követni Pápa belvárosában. A hölgyeket utolérve egyikőjük kezében megpillantott egy közel 70.000 Ft értékű mobiltelefont, amit egy hirtelen mozdulattal megpróbált elvenni. A nőnek a telefonnal együtt sikerült elrántani a kezét, így a lopás kísérleti szakban maradt. A férfi sietve távozott a helyszínről, a sértett értesítette a rendőrséget. A pápai rendőrök - Tálos Sándor rendőr tözszászlós és Kovács Péter rendőr törzsőrmester - pár perc múlva Pápa egyik utcájában elfogták a feltételezett elkövetőt. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított férfi kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a telefont értékesíteni szerette volna.

A pápai rendőrök a férfi ellen lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a napokban bíróság elé állítási javaslattal lezárták, az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.  

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A szeretet ünnepére készülve kérjük, hogy vagyontárgyainak biztonságát is tartsa szem előtt és fogadja meg az alábbi tanácsainkat!

-Óvakodjon a zsebtolvajoktól! Táskáját mindig zárja be és nagy tömegben, tömegközlekedési eszközön szorosan fogja magához.

-Amennyiben gépkocsit...

2018-11-29 13:40:07

Rendőrségi tanácsok a karácsonyi készülődés idejére


ajánlott cikk főképe

2018-09-05 09:13:53

Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták


Egy körözés alatt álló 18 éves nőt fogtak el Pápán a rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2019. január 3-án reggel otthonában igazoltatták a 18 éves B. Izabella pápai lakost. Az intézkedés azért vált szükségessé, mivel a Pápai Járásbíróság garázdaság miatt elfogatóparancsot...

2019-01-04 11:03:41

A bíróság körözte


ajánlott cikk főképe

2019-01-14 07:54:30

Megrongálta a sorompót