Lezárt akta: Telefont akart lopni


2018-05-09 16:31:23  | cikk:  | 


A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy lopás kísérlete miatt folytatott nyomozást. A nyomozás adatai szerint egy 35 éves mezőlaki tartózkodási helyű, magyar/román kettős állampolgárságú férfi 2018. április 22-én délután két fiatal nőt kezdett követni Pápa belvárosában. A hölgyeket utolérve egyikőjük kezében megpillantott egy közel 70.000 Ft értékű mobiltelefont, amit egy hirtelen mozdulattal megpróbált elvenni. A nőnek a telefonnal együtt sikerült elrántani a kezét, így a lopás kísérleti szakban maradt. A férfi sietve távozott a helyszínről, a sértett értesítette a rendőrséget. A pápai rendőrök - Tálos Sándor rendőr tözszászlós és Kovács Péter rendőr törzsőrmester - pár perc múlva Pápa egyik utcájában elfogták a feltételezett elkövetőt. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított férfi kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a telefont értékesíteni szerette volna.

A pápai rendőrök a férfi ellen lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a napokban bíróság elé állítási javaslattal lezárták, az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.  

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-05-18 14:32:13

Prevenciós délelőtt egy pápai általános iskolában


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. augusztus 4-én délután toborzással, közlekedési játékokkal várja az érdeklődőket a pápai Tókerti Városrészi Napon.

A Spartacus Sportpályán 15 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési...

2018-08-01 09:27:43

Rendőrségi meghívó a Tókerti Városrészi Napra


A három legfőbb balesetet okozó tényezőről és a drog fogyasztás veszélyeiről tájékoztatták a pápai rendőrök a helyi középiskolásokat.

A Pápai Rendőrkapitányság 2016-ban indította útjára a „Három a gyilkos” című rendezvényét, melynek célja, hogy a gyorshajtás, az ittas...

2018-06-12 07:59:18

„Három a gyilkos”


ajánlott cikk főképe

2018-09-17 11:10:05

Szétbontották a lopott robogót