Ötödik sikerüket aratták


2018-05-10 06:57:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ötödik sikerüket aratták főképe
Szezonbéli ötödik győzelmét aratta a serdülő kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa együttese, mely a sereghajtó Esztergomot győzte le.
A pápai csapat az odavágón húsz góllal (16-36) győzte le szerda délutáni ellenfelét, így a bajnokság utolsó előtti meccsén is elvárható volt a fiataloktól a siker. Egy győzelem és hat vereség volt a házigazdák idei mérlege, s bár becsúszott néhány nem várt fiaskó, az összességében elmondható, hogy sikerült előrelépni az évad során. A Komárom ellen is látható volt a fejlődés, végül 13-11-es, feledhető első félidő után 39-20-ra nyertek Bors Patrik tanítványai.

Bakonyerdő Pápa - Esztergomi Vitézek RAFC 39-20 (13-11)

- Ellentétes félidőket láthattunk - értékelte az idény utolsó előtti meccsét Bors Patrik. - Az első félidő elején nagyjából azt láttam viszont a pályán, amit megbeszéltünk, aztán ez egy csapásra megváltozott és a folytatásban csak szenvedtünk. A félidőben igyekeztem rendet tenni a fejekben, ami sikert hozott, egy teljesen más csapat jött ki a folytatásra és végül magabiztossá tudtuk tenni a véghajrát.

A szezon az Éles II. elleni halaszott mérkőzés pótlásával zárul.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-20 20:48:39

Győzelem az NB I/B nyitányán


ajánlott cikk főképe

2018-09-10 10:24:35

Őszi tagfelvétel a Hét Csillag Egyesületnél


ajánlott cikk főképe

2018-07-30 17:53:55

Szerdán szurkolói ankét


ajánlott cikk főképe

2018-06-27 16:25:35

Funino focitábor