BikeSafe regisztráció Pápán


2018-05-10 17:05:49  | cikk:  | 


BikeSafe regisztráció Pápán főképe
A Pápai Rendőrkapitányság több mint húsz kerékpárt regisztrált egy pápai kerékpárboltban.

A rendőrség bűnmegelőzési munkatársa 2018. május 8-án egy pápai kerékpárboltba települt ki a BikeSafe országos kerékpár-regisztrációs rendszerrel. A rendőrnő azt a 22 kerékpárt vette nyilvántartásba, amelyeket a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye vásárolt az időseket otthonukban gondozó munkatársai számára. A bűnmegelőzési előadó a kétkerekűekről fotókat készített és lejegyezte azok egyedi ismertető jegyeit - többek között az alvázszámukat -, majd az adatokat rögzítette a www.bikesafe.hu internetes oldalon. A kerékpárok országos nyilvántartásba vétele egy esetleges lopás esetén segítheti a nyomozók munkáját és a jármű megtalálását.

A rendőr felívta a házi gondozók figyelmét arra, hogy a regisztráció ellenére a bicikliket még akkor is zárják le, ha azokat csak rövid időre hagyják felügyelet nélkül a közterületen.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás egy 20 éves férfi és egy 18 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai férfi és 18 éves ajkai társa 2018. augusztus 31-én délután bementek az egyik pápai áruházba,...

2018-09-14 11:47:39

Üzletszerűen loptak


ajánlott cikk főképe

2018-06-13 11:09:26

Rendőrségi programok a pápai Igal lakótelepen


A Pápai Rendőrkapitányság 2017. július 8-án 15 órától toborzással, közlekedési játékokkal, rendőrautóval és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a Pápa-Tapolcafői Falunapon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú...

2018-07-11 09:43:44

Rendőrségi meghívó a Pápa-Tapolcafői Falunapra


Több ruhadarabról is eltávolította az áruvédelmi eszközt egy pápai nő az egyik helyi üzletben, a rendőrök elfogták.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai nő 2018. június 19-én délután megjelent egy helyi boltban, ahol gyermekruhákat, valamint saját méretének megfelelő ruhadarabokat...

2018-06-25 09:10:07

Ruhaneműket akart lopni