Vaskályhát lopott, lezárult a nyomozás | Pápa Ma

Vaskályhát lopott, lezárult a nyomozás


2018-05-10 17:09:11  | cikk:  | A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy vaszari férfi ellen lopás miatt folytatott büntetőeljárást. Az eljárás adatai szerint egy 63 éves vaszari férfi 2018. március 9-én délelőtt a lánccal zárt utcakaput belökve bement egy pápai lakatlan ház udvarába. Ott egy pár ezer forint értékű vaskályhát talált, amit felrakott a nála levő babakocsira, hogy azt a közeli fémhulladék átvevő telepen értékesítse. Az utcán elinduló férfit azonban a pápai járőrök hamarosan tettenérték, majd az elfogását követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait a Pápai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-07-13 16:05:44

A nyaralók biztonságáért


2018-06-09 10:34:53

Kilenc baleset az elmúlt héten


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 16-án Pápán tartja a „Házhoz megyünk!” országos rendőrségi bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrség munkatársai 10 órától 11 óráig a Pápa, Szabó Ervin u. 54. szám alatti körzeti megbízotti irodában kialakított...

2018-05-10 17:10:04

„Házhoz megyünk” Pápán


2018-03-19 09:04:55

Prevenciós délelőtt Pápasalamonban