Vaskályhát lopott, lezárult a nyomozás


2018-05-10 17:09:11  | cikk:  | 


Vaskályhát lopott, lezárult a nyomozás főképe
A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy vaszari férfi ellen lopás miatt folytatott büntetőeljárást. Az eljárás adatai szerint egy 63 éves vaszari férfi 2018. március 9-én délelőtt a lánccal zárt utcakaput belökve bement egy pápai lakatlan ház udvarába. Ott egy pár ezer forint értékű vaskályhát talált, amit felrakott a nála levő babakocsira, hogy azt a közeli fémhulladék átvevő telepen értékesítse. Az utcán elinduló férfit azonban a pápai járőrök hamarosan tettenérték, majd az elfogását követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait a Pápai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-17 11:21:50

„Házhoz mentünk” Vaszaron


A Pápai Rendőrkapitányság 2017. június 24-én 14 órától toborzással, közlekedési játékokkal, rendőrautóval és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a Pápa-Borsosgyőri Falunapon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési...

2018-06-28 14:19:12

Rendőrségi programok a Pápa-Borsosgyőri Falunapon


ajánlott cikk főképe

2018-08-28 15:08:37

Négy baleset az elmúlt héten


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 15:58:20

Elütötte a kerékpárost