Paff és barátai Pápán


2018-05-10 22:37:20  | cikk: ha  | 


Paff és barátai Pápán főképe

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ gyermekbérletének utolsó előadása koncert volt - a kicsik nagy örömére. Az Óperenciás, a Mirr-Murr, a Kerekerdő és a Hétmérföldes bérletek tulajdonosai lehettek részesei a remek hangulatú koncerteknek. A 100 Folk Celsius contrydalaival már több mint 40 éve jelen van a hazai zenei életben, de főként gyerekeknek szóló dalaikkal váltak népszerűvé. A pápai koncerten is felcsendültek a nagy klasszikusok, mint például A nagy ho-ho horgász, a Miki Manó s az elmaradhatatlan Paff, a bűvös sárkány, ami a legismertebb nótája a zenekarnak.

Az egy órás koncerten főleg gyerekdalokat hallhatott a közönség

Littvay Imre, a zenekar énekese, gitárosa elmondta, hogy bár nem ez volt a cél, de örülnek, hogy a gyerekeknél hatalmas sikerük van. - Mi nem gügyögünk, ugyanolyan gitárszólót nyomunk, ugyanúgy négy szólamban éneklünk, mintha felnőtteknek muzsikálnánk. S a kicsik értékelik a minőséget - mondta Littvay Imre, majd hozzátette, a pápai közönség nagyon meglepte őket, hisz nagyon gyorsan reagáltak a poénokra, ügyesek voltak a szövegtanulásban és bátran részt vettek a közös éneklésben. - Nincs mindenhol így, ezért nagy öröm volt számunkra ez a négy pápai koncert. S külön megköszönjük Müller Orsolya, a JMSZK szervezőjének munkáját, aki remekül koordinálta a fellépéseket, régen volt ilyen jó dolgunk - tette hozzá Littvay Imre.
A zenekar tagjai megdicsérték a pápai közönséget

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ 2017/2018-as színházi évadának utolsó előadása volt a 100 Folk Celsius gyermekkoncertje. - Összességében elmondhatjuk, a gyermekszínházi bérletek tekintetében rendkívül sikeres évadot zártunk, hiszen az évad során bemutatott valamennyi előadás szinte minden alkalommal teltházzal zajlott. A négy kisiskolás és egy óvodás bérlet keretében több, mint 1700 gyermek részesülhetett a színházlátogatás élményében. Már lelkesen dolgozunk a 2018/2019-es színházi évad bérleteinek összeállításán, melyeket a visszajelzésekre alapozva, s a gyermekközönség igényeire, valamint modern világunk gyorsütemű fejlődésére reagálva kívánunk meghirdetni - mondta Müller Orsolya művelődésszervező.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: színház
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet