Labdarúgó diákolimpia: A Munkácsy és a Szent István utazik a megyei döntőre


2010-05-14 12:03:47  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Labdarúgó diákolimpia: A Munkácsy és a Szent István utazik a megyei döntőre főképe
A városi-körzeti általános iskolák 5. – 6. osztályos tanulói három csoportba osztva mérkőztek meg egymással a Spartacus pályán. A csoportokból az első két helyezett jutott tovább, a legjobb három alakulat pedig körmérkőzésekkel döntötte el a helyezések sorsát. Tavaly az Erkel nyerte a küzdelmeket, megelőzve a Szent Istvánt és Nemesszalókot, idén a Munkácsy és a Weöres is szeretett volna beleszólni a helyezések eldöntésébe. A tét nagy volt, hiszen az első két együttes május 21-én, a megyei döntőn folytathatta a küzdelmeket.

Végeredmény:

  1. Munkácsy
  2. Szt. István
  3. Weöres
  4. Pápakovácsi
  5. Nemesszalók
  6. Erkel
  7. Vaszar
  8. Pápateszér
  9. Csót
  10. Tarczy
  11. Lovászpatona

Részletes eredmények ITT!


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-09 12:36:30

Magyar Kupa: NB III-as ellenfelet kapott a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-19 18:56:33

Elveszített megyei rangadó


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 18:32:46

Európa-bajnok lett a pápai íjász


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 15:48:17

Hat forduló után is veretlen a Perutz FC


PÁPA időjárás