Zenélő macskakő


2010-05-14 20:22:17  | cikk: Tóth Tamara  | 


Francia és magyar sanzonok szálltak a belváros utcáin ma délután. A Jókai Mór Művelődési Központ szervezésében a Zenélő macskakövek programsorozat első állomásához érkeztünk el ma 17 óra 30 perckor. Horváth Maggie énekesnő és Perczel Géza tangóharmonikás szórakoztatta a pápai közönséget. A művészek Szombathelyről érkeztek városunkba. Két hét múlva pénteken a csepregi Big Mouse Band lép fel a Szent László utca sarkánál, rossz idő esetén a Pedagógus Művelődéi Házban lép fel az együttes.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet PÁPA időjárás