Nyolcadik helyen zárt a Bakonyerdő Pápa


2018-05-14 16:38:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyolcadik helyen zárt a Bakonyerdő Pápa főképe
A középmezőnyhöz tartozó Tarján ellen lejátszotta idei utolsó bajnokiját az NB II-es kézilabda bajnokság észak-nyugati csoportjában a Bakonyerdő Pápa. A pápai csapat egy felejthető első fél óra után összekapta magát a folytatásra és nagy csatára kényszerítette riválisát, egészen az utolsó percekig szoros volt az állás, aztán kijött a fáradtság a hazaiakon és a Komárom-Esztergom megyeiek négy góllal, 28-24 arányban nyerni tudtak.
- Kár az első félidőért, de úgy gondolom, a vereség ellenére megmutattuk, hogy tudunk kézilabdázni, hiszen a második játékrész kifejezetten jóra sikerült - mondta a lefújás után Kapcsándi Zsolt. - Sajnos meghatározó játékosok hiányoztak ma, így nem tudtam megfelelően forgatni a csapatot, de akik itt voltak, mindent megtettek a győzelemért. Köszönjük a szurkolók bíztatását, hiszen nagyszerű hangulatot teremtettek a sportcsarnokban. Hasonló évet zártunk, mint tavaly annyi különbséggel, hogy idén az őszi szezonunk sikerült jobban, tavasszal sajnos gyengébb teljesítményt nyújtottunk. Külön szeretnék gratulálni Bors Martinnak, aki 137 góllal megszerezte az osztály gólkirályi címét.

Bakonyerdő Pápa - Tarján 24-28 (9-14)

A Bakonyerdő Pápa a tízcsapatos pontvadászat nyolcadik helyét szerezte meg, a bajnokságot a Veszprémi KKFT U22-es együttese nyerte.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-11 18:38:21

Karate: Három pápai versenyzővel rendezik az EB-t


ajánlott cikk főképe

2018-10-18 20:16:30

Győzelemmel búcsúzott az U19


ajánlott cikk főképe

2018-09-18 00:00:06

Füredi Dániel az U16-os válogatottban


ajánlott cikk főképe

2018-11-22 18:46:40

Igazolta a papírformát a Gyirmót