Eredményes tavaszi versenyévad a Bakony Judo Klubnál


2018-05-15 17:05:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eredményes tavaszi versenyévad a Bakony Judo Klubnál főképe
Nem teltek tétlenül az elmúlt hetek a Bakony Judo Klubnál, hiszen a klub utánpótláskorú versenyzői több szintéren is megmérették magukat. A sort a Veszprémben rendezett országos viadal indította, emellett még a pápai Bakony Kupán és a szombathelyi diákolimpián is szoríthattunk a fiataloknak.
- Remekül indult a tavaszi versenyévad, hiszen a veszprémi, ifjúsági országos bajnokságon a még csak serdülőkorú Piriti Rebeka pontszerző, hetedik helyen végzett, ami azért is nagy eredmény, mert Rebekának híres fővárosi és vidéki klubok judokáival kellett felvennie a versenyt - tájékoztatott Szolga Gábor, a klub elnöke. - Ezt követte a szintén megyeszékhelyi körzeti rangsorverseny, ahol kilenc tagunk lépett tatamira, és senki nem okozott csalódást, hiszen négy első-, egy második- és egy harmadik hellyel utaztunk haza az arénából.
A versenynaptárban ezt követően a hazai rendezésű Bakony Kupa következett, ahol 13 érem - köztük négy arany - került az egyesület sportolóinak a nyakába. Pápa után Szombathely felé vették az irányt a versenyzők, ahol az ifjúságiak és a legkisebbek, a diák ?C? korosztályúak diákolimpia döntőjét rendezték.
- Klubunkat öt versenyző képviselte. A legkisebbek közt Bakos Hanna a -36 kilogrammos súlycsoportban bronzérmet nyert. Az ifi korosztályban -60 kilogrammban Tóth Kristófot csak a döntőben tudták megállítani és így ezüstéremmel gazdagodott, a serdülőkorú Piriti Rebeka a -57 kilogrammosok között pedig bronzérmet szerzett, gratulálunk a versenyzőknek és az őket felkészítő edzőknek - tette hozzá a klub elnöke, aki a jövő terveivel kapcsolatban elmondta, négy fővel részt vesznek a Győrben rendezendő serdülő Európa-kupán.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-04-25 15:41:49

Továbbra is veretlen az U19


ajánlott cikk főképe

2018-04-27 12:20:27

Országos diákolimpiai bajnok lett a fiatal pápai tekés


ajánlott cikk főképe

2018-06-11 16:42:14

Sakk: Csapó Lászlóra emlékeztek


ajánlott cikk főképe

2018-08-04 20:51:49

Gólnélküli döntetlennel kezdett a Perutz FC