Hívogat az iskola - ballagás a Huszár Lakótelepi Óvodában


2010-05-14 20:44:26  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Hívogat az iskola - ballagás a Huszár Lakótelepi Óvodában főképe
Ballagást tartottak ma délelőtt 10 órától a Huszár Lakótelepi Óvodában. Az idei az első olyan év, hogy nem az évzáró ünnepség keretén belül ballagnak el a leendő elsősök. Összesen 5 csoportból, 38 gyermek vett ma búcsút az óvodai évektől. Úgy gondolom, hogy nagyon fontosak a gyerekek életében az óvodában töltött évek, ezért rendeztünk egy ballagást, ahol az alsóbb évesek búcsúztatják el a nagyokat - mondta el Vaspöri Ferencné óvodavezető.
A ballagó kicsik az óvónénikkel körbejárták a csoportszobákat, majd az udvarra vonultak és ott egy zenés, verses műsorral köszöntek el az óvoda minden tagjától.
A műsor a csoportszobákban folytatódott, ahol megajándékoztak minden leendő elsőst néhány, az iskolához fontos kellékkel, aztán pedig a Gézengúz együttes szórakoztatta a gyerekeket, majd zsúrral ért véget az idei ballagás.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-23 00:39:29

Édes Lászlóné vehette át a Pro Cultura Díszoklevelet


ajánlott cikk főképe

2019-10-11 18:51:09

Sokszínűségből építik fel a várost - Grőber Attila sajtótájékoztatója


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 12:16:46

Közös séta az új járdán


ajánlott cikk főképe

2020-02-10 11:16:47

Szerelik a kastélykerítés oldalkapuit