Szombaton rendezik az idei év első városrészi napját


2018-05-23 07:35:50  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton rendezik az idei év első városrészi napját főképe
A városrészi napok jól bevált forgatókönyve szerint kezdődik május 26-án, szombaton 8 órától a VII. Városrész Majális az Acsády sportpályán. Az egész napos rendezvényre a szervezők főként a Fáy- és a Huszár-lakótelep, valamint a környékbeli családi házas övezet lakói mellett természetesen mindenkit szeretettel látnak. A jótékonysági főzőverseny - melynek teljes bevételét a Fáy Óvodának ajánlják fel - eredményhirdetését körülbelül 12 órakor tartják, majd Jó ebédhez szól a nóta.
Délután 15 órától az óvodásoké lesz a színpad, ők mutatkoznak be, először a Fáy Óvoda, majd a Huszár Óvoda kicsinyeit láthatja a közönség. Őket az AFORCE 1 Tánc Sportegyesület összeállítása követi. 16 óra 30 perctől a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület néptánc bemutatóját élvezheti a közönség. A Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik Kórusa múltidéző katonadalokkal szolgál majd. 17 óra 15 perckor Pápa Város Fúvószenekara játszik. A sátorban megjelenteket Bocskay László önkormányzati képviselő köszönti, ezt követően a Pápai Nyugdíjas Egyesület táncosai lépnek fel, majd táncparádéval szórakoztatja a Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team az egybegyűlteket. 19 órakor Henna és Sihell Ferry műsorát hallgathatják majd a megjelentek. Az egész napos rendezvényt sátor-buli zárja DJ Bécivel.
A VII. Városrész Majálison további kísérőprogramokról is gondoskodnak a szervezők, lesz póni kocsikázás, kézműves foglalkozás, légvárcsúszda és trambulin. A Pápai Rendőrkapitányság is kitelepül, akik közlekedési játékokkal, bicikli regisztrációval várják az érdeklődőket.
Bocskay László hozzátette, reméli, mindenki megtalálja a kedvére való programot, s együtt el tudnak tölteni egy kellemes napot.
A egész napos rendezvényre a belépés díjtalan, mindenkit sok szeretettel várnak a rendezők.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-15 13:24:20

Szerencsés Pegazus Parádé


ajánlott cikk főképe

2018-09-03 16:14:05

Folytatják a MIG-21-es emlékmű építését


ajánlott cikk főképe

2018-06-26 20:35:06

Salgó Ferenc ötvenéves papi szolgálatát ünnepelte


ajánlott cikk főképe

2018-10-06 20:54:38

Nemzeti gyásznap - 1848/49 mindörökre sziklaszilárd jelkép marad