Hazai szezonbúcsúra készül a Perutz FC


2018-05-24 23:20:11  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Hazai szezonbúcsúra készül a Perutz FC főképe
A korábban kiadottól eltérően két nappal hamarabb, május 25-én, pénteken 18 órától találkozik a Perutz FC a Videoton FC „kiscsapatával”. A meccs a pápaiak számára a szezonbúcsú is lesz a hazai közönségtől.
A legutóbbi forduló a székesfehérváriaknak sikerült jobban, hiszen 3:0-ra legyőzték a Csornát, a Pápa viszont idei hatodik idegenbeli meccsén is pont nélkül maradt, ráadásul Császár Attilát még az első félidőben kiállította a játékvezető.
- A piros lapig partiban voltunk a Puskás II-vel, aztán az emberelőnyt hamar kihasználták a hazaiak. A második félidőben ellenfelünk távoli bombákkal eldöntötte a találkozó végkimenetelét, olyan jól helyezett, erős lövések voltak, hogy kapusunknak esélye sem volt a hárításra. Sajnálom, hogy ezúttal sem sikerült idegenből pontot hoznunk, de ezzel most már nem foglalkozunk, hanem a hazai szezonzáróra koncentrálunk, ami szintén nem lesz egy sétamenet - vélekedett Marton Miklós, a Perutz edzője.
A Pápa jelenleg 40 ponttal a nyolcadik, 39 egységgel a Vidi a kilencedik a csoportban, így egy esetleges vendégsikerrel a két csapat helyet cserélne egymással a tabellán, Marton edző szerint nem csak emiatt lenne fontos a sikerük.
- A bajnokság utolsó hazai meccsén természetesen szeretnénk látványos, jó játékkal és győzelemmel megköszönni szurkolóink egész éves biztatását. Ősszel 1:0-s félidő után magabiztos, 4:0-s sikert arattunk. Bízom benne, hogy most is hasonló, ellentmondást nem tűrő játékkal rukkolunk majd elő, és három ponttal örvendeztethetjük meg közönségünket - vázolta a székesfehérváriak második csapata elleni terveket a Perutz edzője, aki hozzátette, a stabil kezdőcsapatból öten is hiányoznak sérülés és eltiltás miatt, de mindig az a legjobb tizenegy játékos, amelyik éppen kifut a zöld gyepre, így csakis a három pontot tartja elfogadható eredménynek pénteken este.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-03 16:52:50

Jótékonysági Mikulás futás


ajánlott cikk főképe

2018-12-04 12:56:19

Hepp Kupa: A Honvéddal találkozik a Pápa


ajánlott cikk főképe

2018-10-01 17:12:07

Kispályás foci: A Valkon Sector és a Concordia vezet


ajánlott cikk főképe

2018-10-28 13:11:45

Hármas ünnepet tartott a Pápai Judo Akadémia