Két házba is betört


2018-05-25 12:20:51  | cikk:  | 


A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. május 14-én, majd 2018. május 17-én is bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint két kemeneshőgyészi családi házba törtek be az elmúlt napokban. Az ingatlanokból  több mint egy millió forint értékben tulajdonítottak el berendezési tárgyakat. A pápai rendőrök adatgyűjtésének eredményeként 2018. május 23-án, délelőtt Pápán igazoltatták a feltételezett elkövetőt. A 30 éves pápai O. Zoltánt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a férfi beismerő vallomást tett. Gyanúsítotti kihallgatása alkalmával elmondta, hogy az első betörést 2018. május 3-án este követte el. A lakatlanul álló ház kapuján átmászott, majd a lakás bejárati ajtaját befeszítette és onnan többek között hűtőt, mosogatógépet, csillárt, fürdőszobai szerelvényeket, valamint fúrógépet, fűkaszát, láncfűrészt és két kerékpárt lopott el. Pár nap múlva egy másik kemeneshőgyészi ingatlanba is betört. Innen gáztűzhelyt és gázpalackot, láncfűrészt, szarvas agancsot és egy kerékpárt hozott el. A lopott tárgyakat vagy saját célra használta, vagy ismerősöknek, illetve a pápai használtcikk piacon adta el. A nyomozók 2018. május 23-án a gyanúsított otthonában, valamint kemeneshőgyészi és kemenesmagasi ingatlanokban is házkutatást tartottak, mely során több lopott tárgyat is lefoglaltak.

O. Zoltán ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-10 15:10:12

Ausztriában lopott motort adtak vissza a pápai rendőrök


Két illegálisan Magyarországon tartózkodó férfit fogtak el a pápai rendőrök a helyi autóbusz-állomáson.

A Pápai Rendőrkapitányság két munkatársa - Szabó Péter rendőr törzszászlós és Kovács Miklós rendőr zászlós - 2018. november 11-én 22 óra 50 perckor a helyi autóbusz-állomáson...

2018-11-12 11:57:40

Illegális migránsokat állítottak elő Pápán


A határvadász toborzás keretében 2018. október 25-én 8 óra 30 perctől 9 óra 30 percig a Pápa, Szabó Ervin utca 54. szám alatti körzet megbízotti irodában várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendőrség munkatára a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről,...

2018-10-24 14:18:04

Toborzás a Szabó Ervin utcai körzeti megbízotti irodában


ajánlott cikk főképe

2018-08-28 15:08:37

Négy baleset az elmúlt héten