Koncert az iskolában


2010-05-15 19:32:21  | cikk: mo  | 


A tanári karnak szeretnének egy örömteli délutánt szerezni – ezért állt össze ma délután a Balla Róbert Téri Általános Iskola 3 fős zenekara. Nevük ugyan még nincsen, és eddig még nem mutatkozhattak be a nagyközönség előtt, de a lelkes csapat szorgalmasan gyakorolja változatos repertoárját. Széles a paletta, feldolgozásaik között szerepelnek népzenei elemek, a '60-as, '70-es évek slágerei és a jazz klasszikusai. Mátics Mónika, Szűcs Zoltán és Nagy Zoltán már 1 éve zenélnek együtt. Formációjuk többször szerepelt már az iskolai ünnepségeken és az intézmény által szervezett egyéb alkalmakon. Koncertjük előtt Szalai Gréta és tanára adtak elő két dalt, gitáron.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet