Ülésezett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás


2018-05-28 23:16:33  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Ülésezett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás főképe
Többek között pénzügyekről és az intézményvezetői állásról is szó esett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás legutóbbi ülésén a pápai városházán.
A jelenlévő polgármesterek elfogadták a társulás 2017-es költségvetésének végrehajtásáról szóló beszámolót, valamint az idei évi büdzsé módosítását. Utóbbihoz kapcsolódóan bérpótlékemelést hajtanak végre - tudtuk meg Varga Pétertől, a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás elnökétől. Emellett napirendre került az intézményi térítési díj is, ami változatlan maradt, tehát továbbra is óránként 500 forintba kerül a házi segítségnyújtás, de Gic önkormányzata ennek a díjnak a felét átvállalja a szolgáltatást igénybe vevőktől a településen. Varga Péter elmondta, a társulás intézményvezetői állására június 15-ig lehet jelentkezni, az addig beérkezett pályázatokat június 28-án bírálják el.
A társulási ülést megelőzően az egybegyűltek tájékoztatót hallgathattak meg a pápai járás önkormányzatait érintő, 2018-2019-es vasúti és autóbuszos menetrendről a közlekedési vállalatok képviselőitől.

Képek:


Címkék: költségvetés
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet