Gyerekek a repülőtéren


2018-05-29 00:33:51  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Gyerekek a repülőtéren főképe
Több mint 700 kisgyermek érkezett az MH Pápa Bázisrepülőtér legutóbbi látogatói napjára. Gangler László ezredestől, a légitámaszpont parancsnokától megtudtuk, minden évben kétszer szerveznek ilyen eseményt, hogy ezáltal Pápa és környéke oktatási, nevelési intézményei előzetes regisztráció után látogatást tehessenek a katonai bázison, megismerkedhessenek az itteni munkával, mindennapokkal. Kiemelte, mindig arra törekednek, hogy a vendégül látott óvodások, kisiskolások különleges élményekkel gazdagodva térjenek haza, jó hírét vigyék a repülőtérnek. Gangler László hozzátette, a látogatói napoknak mindig hatalmas sikerük van, nagyon pozitívak a visszajelzések.

A programban szerepelt többek között őrkutyás bemutató, emellett közelről is szemügyre lehetett venni - hatástalanított - kézifegyvereket, egy harci helikoptert, továbbá repülőtéri tűzoltó és egészségügyi gépjárműveket, karbantartógépeket. A látogatói napok fő attrakciójának mindig a C-17-es teherszállító repülőgép megtekintése számít, ezúttal sem volt ez másként.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!