Rendőrök a gyermeknapi rendezvényeken


2018-05-30 07:57:28  | cikk:  | 


Rendőrök a gyermeknapi rendezvényeken főképe
A pápai rendőrök közlekedési játékokkal és rendőrautó bemutatóval vettek részt több városi és vidéki gyermeknapi rendezvényen is.

A Dunántúli Cigányság Felemelkedéséért Közhasznú Egyesület által 2018. május 26-án megrendezett családi napon 13 órától kerékpáros szabályossági pályával várta a fiatalokat a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa Lovászpatonán. Ugyanaznap 16 órától a pápai VII. Városrészi Majálisra is kitelepült a Pápai Rendőrkapitányság, ahol az érdeklődő gyermekek különböző közlekedési játékokkal játszhattak és beülhettek a rendőrautóba, míg kísérőik regisztrálhatták kerékpárjaikat a BikeSafe országos kerékpár regisztrációs rendszerben, valamint prevenciós kiadványok közül választhattak a standnál felállított információs ponton. Másnap a pápai Erzsébet ligetben zajló városi gyermeknapon is részt vettek a rendőrök, ahol ismételten közlekedési játékok segítségével bővítették a fiatalok közlekedési ismereteiket. A körzeti megbízottak az Egyházaskeszői Napköziotthonos Óvoda gyermeknapjára látogattak el  2018. május 28-án. A gyermekek játékos formában ismerkedtek a közúti jelzőtáblákkal és a kerékpár kötelező tartozékaival, de legnagyobb sikere a rendőrautó megtekintésének volt. A délelőtt végén minden gyermek édességet és tetoválós matricát kapott a rendőröktől.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-28 11:09:55

Rendőrségi programok Nemesszalókon


A bébi temető egyik síremlékéről lopott egy ugodi férfi. A rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A rendőrségre 2018. június 20-án érkezett bejelentés arról, hogy aznap reggel valaki Bében letört és ellopott a helyi temetőből egy üvegfalú gyertyatartót. A kiérkező...

2018-06-25 09:11:22

A temetőből lopott


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 15:10:12

Ausztriában lopott motort adtak vissza a pápai rendőrök


Két illegálisan Magyarországon tartózkodó férfit fogtak el a pápai rendőrök a helyi autóbusz-állomáson.

A Pápai Rendőrkapitányság két munkatársa - Szabó Péter rendőr törzszászlós és Kovács Miklós rendőr zászlós - 2018. november 11-én 22 óra 50 perckor a helyi autóbusz-állomáson...

2018-11-12 11:57:40

Illegális migránsokat állítottak elő Pápán