Rendőrök a gyermeknapi rendezvényeken | Pápa Ma

Rendőrök a gyermeknapi rendezvényeken


2018-05-30 07:57:28  | cikk:  | A pápai rendőrök közlekedési játékokkal és rendőrautó bemutatóval vettek részt több városi és vidéki gyermeknapi rendezvényen is.

A Dunántúli Cigányság Felemelkedéséért Közhasznú Egyesület által 2018. május 26-án megrendezett családi napon 13 órától kerékpáros szabályossági pályával várta a fiatalokat a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa Lovászpatonán. Ugyanaznap 16 órától a pápai VII. Városrészi Majálisra is kitelepült a Pápai Rendőrkapitányság, ahol az érdeklődő gyermekek különböző közlekedési játékokkal játszhattak és beülhettek a rendőrautóba, míg kísérőik regisztrálhatták kerékpárjaikat a BikeSafe országos kerékpár regisztrációs rendszerben, valamint prevenciós kiadványok közül választhattak a standnál felállított információs ponton. Másnap a pápai Erzsébet ligetben zajló városi gyermeknapon is részt vettek a rendőrök, ahol ismételten közlekedési játékok segítségével bővítették a fiatalok közlekedési ismereteiket. A körzeti megbízottak az Egyházaskeszői Napköziotthonos Óvoda gyermeknapjára látogattak el  2018. május 28-án. A gyermekek játékos formában ismerkedtek a közúti jelzőtáblákkal és a kerékpár kötelező tartozékaival, de legnagyobb sikere a rendőrautó megtekintésének volt. A délelőtt végén minden gyermek édességet és tetoválós matricát kapott a rendőröktől.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság 2018. augusztus 4-én délután toborzással, közlekedési játékokkal várja az érdeklődőket a pápai Tókerti Városrészi Napon.

A Spartacus Sportpályán 15 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési...

2018-08-01 09:27:43

Rendőrségi meghívó a Tókerti Városrészi Napra


A Pápai Rendőrkapitányság 2017. június 24-én 14 órától toborzással, közlekedési játékokkal, rendőrautóval és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a Pápa-Borsosgyőri Falunapon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési...

2018-06-28 14:19:12

Rendőrségi programok a Pápa-Borsosgyőri Falunapon


A három legfőbb balesetet okozó tényezőről és a drog fogyasztás veszélyeiről tájékoztatták a pápai rendőrök a helyi középiskolásokat.

A Pápai Rendőrkapitányság 2016-ban indította útjára a „Három a gyilkos” című rendezvényét, melynek célja, hogy a gyorshajtás, az ittas...

2018-06-12 07:59:18

„Három a gyilkos”


Ittasan vezetett, majd a vérvétel során megrúgta az orvost egy 64 éves gutorföldi asszony. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök 2018. július 12-én délután Pápán igazoltattak egy 64 éves gutorlföldi nőt, aki a rendőrök kiérkezése előtt egy személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés...

2018-07-17 10:29:06

Bántalmazta az orvost