Kilián aranyérem a megyei kézilabda bajnokságban


2018-05-30 11:54:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kilián aranyérem a megyei kézilabda bajnokságban főképe
A veszprémi Tüzér utcai sportcsarnokban rendezte meg a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség a 2017/2018.évi megyei első osztályú női kézilabda bajnokság döntőjét, melyen a mezőny két legjobban teljesítő csapata, Balatonszemes és a Kilián DSE Pápa gárdája találkozott egymással. Az alapszakaszban ősszel Pápán egy góllal a pápaiak nyertek, a tavaszi visszavágón viszont a vártnál simábban, hét góllal diadalmaskodtak a balatonszemesiek, így nehéz lett volna megjósolni, hogy semleges pályán mire mennek egymással a felek. Annál is inkább, mert Koncz János kapus poszton problémával küzdött, hiszen Erdélyi Adrienn megsérült az országos kispályás labdarúgó diákolimpia döntőn, így sokáig nem lehetett tudni, ki fog védeni, végül Erdélyi sérülten is vállalta a játékot.
- Korábbi NB-s múlttal rendelkező játékosokkal tűzdelt, harcos, jó csapattal mértük össze erőnket - tekintett vissza a fináléra Koncz János, a csapat edzője. - Úgy utaztunk el, hogy veszítenivalónk nincs, ezért felszabadult játékot kértem és kaptam is a lányoktól. Hozzá kell tennem, ezúttal is végletekig kiélezett volt a játék, hiszen az 50. percig egyszer sem vezettünk, végül az utolsó tíz percben a maradék energiáinkat is mozgósítva fordítottunk és innentől kezdve már nem engedtük ki a kezünkből a vezetést. A védekezésünk rendben volt, gyors indításból egy-két gólt kaptunk csak, támadásban pedig Pődör Patrícia és Györkös Hanna 16 gólja pedig önmagáért beszél. Gratulálok a lányoknak, és sok sikert kívánok nekik a továbbiakban, ugyanis a meccs után elköszöntem a csapattól, jövőre másvalaki ül majd le a kispadra.

26-24-es sikerével a Kilián tehát megvédte bajnoki címét, sőt Pődör Patrícia 209(!) találatával a gólkirályi címet is begyűjtötte.

Balatonszemes KSE - Kilián DSE Pápa 24-26 (15-13)

Pápai gólszerzők:
Pődör Patrícia 9
Györkös Hanna 7
Koncz Lilla 4
Bereczki Franciska 4
Bolla Enikő 2

A bajnokság végeredménye: 1. Kilián DSE Pápa, 2. Balatonszemes, 3. KK Ajka


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-09 19:05:00

Iványi bombája egy pontot ért


ajánlott cikk főképe

2018-10-25 10:32:34

Újabb nemzetközi sikereket értek el a Kilián DSE tollaslabdázói


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 17:34:57

Vasárnap PELC ünnep a Sportcsarnokban


ajánlott cikk főképe

2018-09-05 22:25:40

Változások a kosár csapatnál