Sok résztvevő az Allegro népdaléneklési versenyén


2018-05-30 12:23:52  | cikk: Babos Petra  | 


Sok résztvevő az Allegro népdaléneklési versenyén főképe
Az Allegro Alapfokú Művészeti Iskolában májusban tartják az Allegro Napokat, melynek keretein belül versenyeket szerveznek. Tegnap délután a Jókai Mór Városi Könyvtár olvasótermében rendezték meg a népdaléneklési versenyt, melyre 90 tanuló nevezett, összesen 69 produkcióval.
Szili Gabriella igazgatótól megtudtuk, a versenyt egész naposra hirdették, hiszen délelőtt a kisebbek, délután a nagyobbak, a felsősök mérettették meg magukat. Az idei évben a kánon éneklés is színesítette a palettát.
A műsorszámokat háromtagú zsűri értékelte. A zsűri az értékelésnél figyelembe vette a tiszta éneklést, a kottahű dallamtudást, az előadásmódot és a tempót is. A verseny végén minden résztvevő elismerést kapott, a legjobbak pedig minősítésben részesültek.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-02 17:22:44

"De mi nem a meghátrálás emberei vagyunk..."


ajánlott cikk főképe

2018-07-17 20:35:46

Kecskemétről érkezik Pápára a kiállításra előkészített MiG-21-es


ajánlott cikk főképe

2018-10-01 11:51:11

A belvárosban énekeltek az erkelesek


ajánlott cikk főképe

2018-11-14 15:26:50

Füstmentes nap a Tarczyban