Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás


2018-06-01 14:29:12  | cikk:  | 


Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás főképe
A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy lopás miatt folytatott nyomozást.

Az eljárás adatai szerint a 32 éves O. Ferenc és a 19 éves E. A. Ferenc pápai lakosok 2018. április 23-ra virradó éjszaka több mint 300 kilogrammnyi használt gépjármű akkumulátort loptak el egy pápai családi ház utcafronti pincéjéből az ablakon keresztül. A helyiségből O. Ferenc valamennyi ott tárolt akkumulátort kiadta a 19 éves társának, majd egy kézikocsin eltolták azokat egy közeli lakatlan házba. A lopott tárgyakat 2018. április 23-án reggel a két férfi ismerőse, az 51 éves Sz. Ádám pápai lakos egy téti színesfém kereskedésben értékesítette.

A sértett bejelentését követően a rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap mindhárom személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók Sz. Ádámtól lefoglalták a lopott akkumulátorokért kapott több mint 60000 forintot.

Az O. Ferenc és E. A. Ferenc ellen lopás vétség, míg Sz. Ádám ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a pápai rendőrök a napokban lezárták és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Egy pápai lakásban találtak rá a helyi körzeti megbízottak egy körözés alatt álló külföldire.

A pápai körzeti megbízottak - Bálint Balázs rendőr törzszászlós és Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester - 2018. július 13. július 12-én délelőtt egy pápai lakásban igazoltattak...

2018-07-13 16:03:27

Garázdaság miatt körözték a külföldit


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. június 23-án (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai TESCO áruházban (Pápa, Celli út 92.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton a betörések,...

2018-06-20 15:21:48

Prevenció és toborzás a TESCO áruházban


Egy italautomata mellett felejtett női táska ellopása miatt indult nyomozás vizsgálatát fejezték be egy marcalgergelyi nővel szemben a pápai rendőrök.

A nyomozás adatai szerint egy 29 éves marcalgergelyi nő 2018. június 8-án délután megjelent az egyik pápai áruházban, ahol az előterében...

2018-10-29 09:09:18

Női táskát lopott


Közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 43 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 43 éves pápai nő 2018. március 21-én feljelentést tett a helyi rendőrkapitányságon, hogy a háza előtt parkoló gépjárművéből ellopták...

2018-07-12 14:51:25

Valótlan feljelentést tett a rendőrségen