Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás | Pápa Ma

Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás


2018-06-01 14:29:12  | cikk:  | A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy lopás miatt folytatott nyomozást.

Az eljárás adatai szerint a 32 éves O. Ferenc és a 19 éves E. A. Ferenc pápai lakosok 2018. április 23-ra virradó éjszaka több mint 300 kilogrammnyi használt gépjármű akkumulátort loptak el egy pápai családi ház utcafronti pincéjéből az ablakon keresztül. A helyiségből O. Ferenc valamennyi ott tárolt akkumulátort kiadta a 19 éves társának, majd egy kézikocsin eltolták azokat egy közeli lakatlan házba. A lopott tárgyakat 2018. április 23-án reggel a két férfi ismerőse, az 51 éves Sz. Ádám pápai lakos egy téti színesfém kereskedésben értékesítette.

A sértett bejelentését követően a rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap mindhárom személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók Sz. Ádámtól lefoglalták a lopott akkumulátorokért kapott több mint 60000 forintot.

Az O. Ferenc és E. A. Ferenc ellen lopás vétség, míg Sz. Ádám ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a pápai rendőrök a napokban lezárták és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Nyíregyházi Járásbíróság körözte azt a 25 éves nyírbélteki férfit, akit a helyi rendőrök igazoltattak Pápán.

A Pápai Rendőrkapitányság két rendőre 2018. július 8-án délután az egyik pápai parkolóban igazoltatott egy nyírbélteki férfit. Az intézkedés során megállapítást...

2018-07-09 15:44:18

Szabálysértés miatt körözték


2018-04-06 10:47:12

Tíz baleset az elmúlt héten


2018-05-09 16:21:30

Hét baleset az elmúlt héten


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. június 9-én (szombaton) délután toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai Igal Lakótelepi Napon.

Az Igal lakótelepi játszótér mellett 15 órától felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti...

2018-06-06 07:50:48

Meghívó az Igal Lakótelepi Napra