Elúszott a bronz az U19-nek


2018-06-01 21:32:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elúszott a bronz az U19-nek főképe
Az U19-es utánpótlás labdarúgó bajnokság harmadosztályának bronzérme volt a tét a Pápai Egyesített Labdarúgó Club és a Csorna mérkőzésén. A pontvadászat utolsó fordulóját 52 ponttal várta a PELC, a szomszédváriak 51 egységet gyűjtöttek. Hazai szempontból jól indult az éremcsata, hiszen a hatodik percben Balogh Barnabás megszerezte a vezetést a pápaiaknak. Fél órán keresztül őrizte előnyét a Pápa, majd Potyondi egyenlített, sőt az 50. percben már a Csorna vezetett. Negyed órával a lefújás előtt megfogyatkoztak a vendéglátók, egy kakaskodás után Gulyás Adrián kapta meg második sárga lapját. Ám még így is volt esély a bronzot jelentő döntetlen kiharcolására, ám Szabó kihagyta a ziccert, melyet a hosszabbításban Németh kihasznált, 3-1-re nyertek a csornaiak, akik ezzel a sikerrel az utolsó körben odaértek a dobogó legalsó fokára.

Igor Nicsenko: A vereség ellenére gratuláltam a fiúknak, hiszen mindent megtettek, hogy ma nyerjünk. Sajnos nem sikerült megszereznünk a harmadik helyet, ennek ellenére elégedett vagyok a srácokkal. A hajrában a lábunkban volt az egy pontot érő találat, ami sajnos kimaradt, és ahogy az a futballban lenni szokott, az ellenfél büntetett.

Az U17 4-3 arányban maradt alul, a csapat a hatodik helyen fejezte be a küzdelmeket.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-16 20:04:58

Nem érdemelt vereséget az U16


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 10:03:17

Első nemzetközi versenyén érmet szerzett a pápai kalapácsvető


ajánlott cikk főképe

2018-09-16 19:34:32

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-08-31 09:34:44

Esélyesként javítana a Perutz FC