A robotika alapjaival ismerkedhettek a könyvtárban


2018-06-02 16:38:44  | cikk: Babos Petra  | 


A robotika alapjaival ismerkedhettek a könyvtárban főképe
A Stiefel Kft. jóvoltából a robotika, a programozás alapjaival ismerkedhettek meg a Jókai Mór Városi Könyvtárba látogatók szombaton délelőtt.
Az ország egyik legismertebb térképgyártó cégének képviselője bemutatta az érdeklődő gyerekeknek és szüleiknek a Bee-Bot-ot. A méhecskébe 40 program fér bele.
-A Bee-Bot egy egyszerű és gyerekbarát kivitelű programozható játékrobot, mely tökéletes eszköz az óvodapedagógusok és tanítók számára az irányok tanításához és gyakorlásához, illetve a programozás alapismereteinek játékos elsajátításához. Kiválóan alkalmas a diákok motiválására és komplex kompetenciafejlesztésre (algoritmikus gondolkodás, problémamegoldás, kreativitásfejlesztés) egyaránt. Az eszköz a hozzákészített eredeti gyakorlópályán vagy tetszőleges, egyénileg elkészített pályával használható. A kiindulópontra helyezve a beprogramozott lépéseket hajtja végre, a lépéssor végén hangjelzést ad - mondta el Papp Nándorné, regionális igazgató.
A bemutatón a kiterjesztett valóságról is szó esett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-24 13:42:59

Sikeres volt a német szépkiejtési verseny


ajánlott cikk főképe

2019-03-28 21:42:42

Atipikus foglalkoztatás és harmadik országbeli munkavállalók a hazai vállalkozásoknál


ajánlott cikk főképe

2019-05-24 20:04:16

Egy lány új élete - Könyvbemutató a városi könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-01-27 10:04:03

Jótékonysági szülők-nevelők bálja a Közgázban


PÁPA időjárás