Kettős győzelemmel búcsúztak


2018-06-02 17:02:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kettős győzelemmel búcsúztak főképe
Az U19-es és U17-es gárdához hasonlóan a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es csapata is hazai pályán búcsúzott a bajnokságtól. A Munkácsy Sporttelepén Forsthoffer Tibor tanítványainak ellenfele a Sümeg volt. Elsőként az U15 lépett pályára, mely 4-0-s félidő után 8-0-s győzelmet aratott, végül a fiatalok a negyedik helyet szerezték meg. Pontosan délben kezdődött az U14 összecsapása, az egy évvel fiatalabbak célja a győzelem volt, ezzel a három ponttal és a Mosonmagyaróvár botlásával ugyanis még beférhettek volna a legjobb tíz közé. A vendéglátók egy gólgazdag meccsen végül megérdemelt, 6-4-es sikert könyvelhettek el, és mivel az MTE 3-0-ra kikapott, odaértek a 10. helyre.

PELC U15 - Sümeg 8-0 (Gsz.: Császár, Schermann 5, Stumpf, Cser)

PELC U14 - Sümeg 6-4 (Gsz.: Szántó 2, Sárközi, Bokodi, Gombos, Musicz ill. Csonka-Rajky 2, Fábián, Hegedüs)

Forsthoffer Tibor: Az U14 számára kötelező volt a győzelem, kellett nagyon a három pont, hogy elcsípjük a 10. helyet. Elégedett vagyok a hat lőtt találattal, viszont egyéni hibákból elkerülhető gólokat kaptunk. Az U15-től felszabadult játékot kértem, hiszen helyezést befolyásoló tétje nem volt a mai párharcnak, a srácok ezt be is tartották, nagyon sima sikerrel intettünk búcsút ennek az idénynek. Összességében azt tudom mondani, hogy volt esélyünk a dobogóra is, sajnos pont a nyerhető mérkőzéseket veszítettük el, és pont azok az elhullajtott pontok hiányoztak a harmadik helyhez. Az U14-et nehéz volt munkára bírni, gyenge volt az edzéslátogatottság 8-10-en voltunk csak, ettől függetlenül az őszhöz képest sokat fejlődtek, több olyan csapatot is elkaptunk tavasszal, akiket az odavágón még nem tudtunk megszorongatni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-15 11:59:59

Klubcsúcsok dőltek meg


ajánlott cikk főképe

2019-05-28 12:34:19

Izgalmasan alakul a kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-05-05 20:08:11

Szigeti bravúrjai is kellettek az egy ponthoz


ajánlott cikk főképe

2019-04-09 19:12:53

Perutz FC: Rozmán László távozott, Lengyel Ferenc az új vezetőedző


PÁPA időjárás