Bajnok az U16!


2018-06-02 17:20:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bajnok az U16!  főképe
222 lőtt, öt kapott góllal, 100 százalékos mérleggel zárta a Veszprém megyei U16-os utánpótlás labdarúgó bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata. Orovecz Andrásék a második helyezett Tapolca elleni 12-1-es győzelmükkel tették fel a koronát egész éves teljesítményükre.

PELC U16 - Tapolca 12-1 (Gsz.: Szivós, Marczali 3, Kovács 3, Gombás, Sághi, Tóth, Bankó 2 ill. Horváth)

Orovecz András: Előzetesen nehezebb mérkőzésre számítottam, hiszen ősszel nehezebb dolgunk volt. Mint utóbb kiderült, jó pár hiányzója volt a tapolcaiaknak, ez egyébként korábban másnál is jellemző volt, hogy az eredményeink miatt ellenünk nehezebb volt összeszednie az ellenfél edzőjének a társaságot. Nem volt egyszerű fenntartani a srácok motivációját ebben a bajnokságban, igyekeztem részcélokat kitűzni a játékosok elé, úgy érzem ezzel nem is volt probléma. Jóval nagyobb fejfájást okozott számomra a gyenge edzéslátogatottság, a gyerekeknek annyi iskolai feladatuk volt, hogy rendszeresen sok hiányzónk volt. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez.

Képek:


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


ajánlott cikk főképe

2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág