A „rocksulisok” nyitották a zenésztalálkozót


2010-05-16 13:36:48  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


A „rocksulisok” nyitották a zenésztalálkozót főképe
A JMK Tudás-Szín-Tér projektje a zenei képzést is előnyben részesítette az elmúlt időszakban. A Rock Suli foglalkozásai keretében elméleti és gyakorlati órákon vehettek részt a jelentkezők. 2010 januárjától 25 fiatal kamatoztathatta tehetségét a Várkastélyban tartott foglalkozásokon. Az órákat tapasztalt zenetanárok tartották, a fiatalok 4 hangszer közül választhattak (dob, basszusgitár, gitár, szintetizátor). Hogy a foglalkozások nem voltak hiába, azt a mai nap folyamán bizonyíthatták a fiatalok. Az idei, 3. Haverock Weekend alkalmával ugyanis elsőként a Rock Suli ad hoc alakult zenekarai mutatkozhattak be az Edvy Malom Fogadóban. Hat formáció állt össze a hétvégére egy-egy zeneszám erejéig.
A harmadik pápai zenésztalálkozón fellépett a Corvus, a B-Verzió és a Backstage Sexmachine rock együttesek is. A hideg, esős időjárás a rajongókat, barátokat és hozzátartozókat sem tartotta vissza. A jó hangulatú eseményre sokan kilátogattak.
A programot a Nemzeti Kulturális Alap és Pápa Város Önkormányzata támogatta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet PÁPA időjárás