Készül a kiegyenlítő betonréteg a Jókai utcán


2018-06-08 22:30:25  | cikk: HuHa  | 


Készül a kiegyenlítő betonréteg a Jókai utcán főképe
A Jókai utcai rekonstrukcióját végző építő cég ma megkezdte a cementkötésű stabilizáció kiépítését a Szalmavári domb és a 68. számú ingatlan közötti területen. A ckt betont is finisher húzza be a területre, a munkálatok az érintett szakasz teljes lezárása mellett zajlanak. A rétegépítés félpályánként történik, de a nagy munkagépek és a beton kötési idejének megtartása miatt a teljes útzár érvényben marad a hét végéig. Ez azt jelenti, hogy semmilyen gépjármű nem hajthat végig a friss betonon, a teljes lezárást fizikai akadállyal biztosítja a kivitelező és azt kéri, hogy a gépjárművezetők hétfőig ne hajtsanak be az érintett szakaszra.

Ezt a munkafolyamatot a 68. számú épület és a Budai Nagy Antal utca közötti területen is el kell végezni, a tervek szerint ez a jövő hét második felében zajlik majd, a mostanihoz hasonló teljes útlezárással.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-23 18:09:44

Ingyenes jogi tanácsadás a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2018-08-21 19:29:16

Szombaton ismét 1Úton Nemzetközi Zarándoknap


ajánlott cikk főképe

2018-09-16 13:31:29

Jubileumi városrészi nap az Erzsébetvárosban


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 22:39:13

Királyi kovácsok nyomában - készül az Esterházy-kastély kapuja