Gálaműsor a 10 éves Allegro rendezésében


2010-05-16 20:35:50  | cikk: Babos Petra  | 


Az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a héten ünnepelte 10 éves jubileumát. Egész héten versenyek várták a növendékeket. Tegnap délután a jubileumi gálaműsoron vehettek részt az érdeklődők a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában.
Deák Istvánné, az intézmény fenntartója és Szili Gabriella igazgatónő ünnepi köszöntője után elsőként Bódis Erika szolfézs csoportját hallhatta a közönség, majd Bakó Ildikó óvodás néptánc csoportja a Tavaszvárót adta elő. A gálaműsorban szerepelt még moderntánc is, valamint zongora és saxofon darabok is felcsendültek az est folyamán.
A gálaműsor a fúvós zenekar koncertjével ért véget.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet