Kilenc baleset az elmúlt héten | Pápa Ma

Kilenc baleset az elmúlt héten


2018-06-09 10:34:53  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2018. május 28. és 2018. június 3. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Hét baleset Pápán, a további két esemény lakott területen kívül következett be. A balesetek közül négy járt személyi sérüléssel, amelyek során négy fő - köztük egy kerékpáros - könnyű sérüléseket szenvedett.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásához az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet, a szabálytalan kanyarodás és előzés, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, valamint a jobbra tartási kötelezettség elmulasztása vezetett.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy legyenek figyelemmel a nyári időszakban megnövekedett kerékpáros forgalomra! A kerékpárosok előzését fokozott óvatossággal és körültekintéssel hajtsák végre, valamint a mellettük történő elhaladás során tartsanak legalább 1 méter oldaltávolságot!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A három legfőbb balesetet okozó tényezőről és a drog fogyasztás veszélyeiről tájékoztatták a pápai rendőrök a helyi középiskolásokat.

A Pápai Rendőrkapitányság 2016-ban indította útjára a „Három a gyilkos” című rendezvényét, melynek célja, hogy a gyorshajtás, az ittas...

2018-06-12 07:59:18

„Három a gyilkos”


2018-04-25 15:53:37

Értékesítették a lopott akkumulátorokat


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. július 21-én délután toborzással, közlekedési játékokkal várja az érdeklődőket a pápai Felsővárosi Napon.

A Millenniumi Emlékparkban 15 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú...

2018-07-18 11:34:52

Rendőrségi meghívó a Felsővárosi Napra


Több ruhadarabról is eltávolította az áruvédelmi eszközt egy pápai nő az egyik helyi üzletben, a rendőrök elfogták.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai nő 2018. június 19-én délután megjelent egy helyi boltban, ahol gyermekruhákat, valamint saját méretének megfelelő ruhadarabokat...

2018-06-25 09:10:07

Ruhaneműket akart lopni