Kilenc baleset az elmúlt héten


2018-06-09 10:34:53  | cikk:  | 


Kilenc baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. május 28. és 2018. június 3. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Hét baleset Pápán, a további két esemény lakott területen kívül következett be. A balesetek közül négy járt személyi sérüléssel, amelyek során négy fő - köztük egy kerékpáros - könnyű sérüléseket szenvedett.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásához az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet, a szabálytalan kanyarodás és előzés, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, valamint a jobbra tartási kötelezettség elmulasztása vezetett.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy legyenek figyelemmel a nyári időszakban megnövekedett kerékpáros forgalomra! A kerékpárosok előzését fokozott óvatossággal és körültekintéssel hajtsák végre, valamint a mellettük történő elhaladás során tartsanak legalább 1 méter oldaltávolságot!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-03 13:42:38

Rendőrségi programok Dákán


Egy pulóverről szakította le az áruvédelmi eszközt az egyik pápai áruházban egy lovászpatonai férfi. A rendőrök előállították a helyi kapitányságra.

A  nyomozás adatai szerint egy 19 éves lovászpatonai férfi 2018. október 2-án délelőtt megjelent az egyik pápai áruházban. Az üzlet...

2018-10-04 18:51:49

Eltávolította az áruvédelmi eszközt


A rendőrség óvatosságra int a téli tüzelő megrendelése és vásárlása kapcsán.

Hamarosan itt a fűtési szezon, ám sokan még csak most igyekeznek beszerezni a téli tüzelőt. A rendőrség minden évben találkozik olyan bűnelkövetőkkel, akik különböző módszerekkel igyekeznek megkárosítani...

2018-10-15 14:11:39

Legyen körültekintő a tűzifa vásárlásakor!


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 15:58:20

Elütötte a kerékpárost